Ania W napisał(a): Cześć Olu. Aleś mi zrobiła dziś super niespodziankę.
Cały czas śledzę Twoją relację i właśnie dziś miałam się pytać o zdjęcia z sesji komunijnej...Patrzę i zaraz na mej twarzy pojawił się wielki banan.
Kochaniutka już Ci pisze jak to wygląda tak zupełnie od podszewki:)
Myślę ,że taka sesja to jest strzał w dziesiątkę i pamiątka na całe życie dla Waszej rodziny i głownie Karolinki.Musicie się jednak to tego przygotować nie wiem czy chcecie zamówić fotografa czy robić samemu.
Od strony fachowej wygląda to tak że prawie każdy fotograf organizuje jakiś tam wypad dla swoich klientów. Ja np zbieram ekipę chętnych na sesje ślubne w Wenecji ale aby nie płacili majątek ja jestem tydzień a ludzie przyjeżdżają i każda para w kolejny dzień;)
Nie przejmuj się albą ...moja Marta w dzień komunii tez miała albę i wianek z żywych kwiatków Jednak Alba ograniczała moje pomysły i zupełnie inaczej prezentuje się na zdjęciach .
Przede wszystkim najpierw rekonesans bo szukanie miejsca to zły pomysł podczas sesji Jeśli będzie fotograf to on sprawę światła i miejsc załatwi w swoim zakresie
Najważniejsze żebyście wiedzieli czego chcecie i żeby to trwało możliwie szybko bo spontaniczność dzieci jest ograniczona;) Musi być co najmniej kilka miejsc dla samego urozmaicenia Hmm policzmy podwórko około 20 min woda ok 30 min osioł i reszta po 10 max łącznie maksymalnie 2 godziny .
Gdybyś miała jakieś pytania pisz śmiało o każdej porze Buziole i uściskaj Karolinkę;)
sroczka66 napisał(a):Właśnie nadrobiłam weekendowe zaległości i co tu dużo będę pisać...
Ola, jest po prostu świetnie w tej Twojej relacji i tyle
A mała Mulinka w tej sesji wygląda anielsko...
Ty nadrobiłaś zaległości teraz ja mam hiihihih Dzięki Buziole;)
tomtot napisał(a):w tym roku jadę tam gdzie Ty, biorę stare spodenki z komunii i ślubny gang.
Świetne foto
Koniecznie hihiihih
quote="minimartini"]
Podoba to mało powiedziane!
Co chwilkę wchodzę na forum i zerkam na te zdjęcia...
chyba popadnę w uzależnienie
hi hi hi
Dziękuję Ci za tą relację!
Pozdrawiam serdecznie
[/quote]
Cóż mam napisać buziaka wielgaśnego posyłam i mocno ściskam:)
amigo napisał(a):Piszę co pomyślałem w pierwszym momencie jak zobaczyłem zdjęcia komunijne "KU..A ALE CZAD"
HIHIHI ciesze się , że się podoba;)
Aldonka napisał(a):Wow, rewelacja. Tyle tylko i wracam jeszcze pooglądać
Mała Mulina niczym księżniczka
Dzięki Wielkie
Teraz jak oglądam zdjęcia i przypominam sobie jak to realizowałyśmy to śmiechu co nie miara
zdecydowanie lepiej to wygląda
teraz niż jak cudowałyśmy na podwórku;)
CinnamonGirl napisał(a):Zdjęcia sliczne, a z komunijnych to biegnąca córa po chorwackiej uliczce jest the best
To też moje ulubione;) z bardzo wielu:)
twister07 napisał(a):ooooo Ola dała moje ulubione zdjęcia małej Muliny
:D super
czekam na więcej
ps. oczywiście super się czyta, a te foty to raj dla moich oczu
ale mnie rozpieszczasz heheheheh to teraz ja będę mobilizować Ciebie a Ty mnie;)
franko napisał(a):Kolejny raz jestem z Twoją relacją i nie zmieniam zdania. SUPER!!! A foty rewelka!!!!
PZDR
Dzięki mam nadzieję , ze to sie nie zmieni Super , że jesteś;) i mnie turaj odwiedzasz;)
Joanka23 napisał(a):Oleńka - przewodników jeszcze nie mam, bo chwilowo za aparatem fotograficznym biegam, żeby drugich wakacji z kolei od dziecka nie
i koniec, końców w jednym kawałku do domu dotarłaś...?
/
OOO no sprzęcior musi być bo czym uwiecznisz ten ekstremalny wypad w dzikie krainy heheheh
Roxi napisał(a):Ale mi ślinka cieknie
U nas te arbuzy jakieś takie mniej czerwone i mniej słodkie
Też bym teraz takiego arbuziora wsunęła albo figi z drzewa ale juuż bliżej niż dalej jeśli chodzi o urlop:)Damy radę hehe jakoś;)
Dzięki:)
wojan napisał(a):A mnie dobił "ryso-dupnik skalny"
No i bonusik też rewelacja ...
Pozdravki.
HIHi ale sam powiedz czy nie mam racji;) jak jasny gwint rysuje
Dzięki pozdrawiam;)