Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Bitwa o Sutivan na wyspie Brać

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Dario85
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dario85 » 23.05.2011 21:24

hmmm cóż mogę powiedzieć. Z początku fotkom dawałem 5/6 ... teraz ? :oops: 10

cały czas interesuje mnie jak wy to robicie ... tak piękne ujęcia ...

muszę kupić jakaś książke ... poczytać i może jakaś lustrzankę sobie sprawię, żeby chociaż spróbować ponaśladować mistrzów obiektywu.

Mała Mulina śliczna, większa Muliness ... no cóż :D jak poprzedniczka ... no ale z wielkim Mulinem bym się nie chciał spotkać po zmroku w wąskiej uliczce ... mimo iż do małych nie należę 8)
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 23.05.2011 21:30

Mogę się tylko dołączyć do powszechnego zachwytu i również powzdychać sobie przy Twoich zdjęciach. Piękne kadry i śliczna modelka :D

Zaczęłam zazdrościć Małej Mulinie i żałować, że w naszą podróż poślubną (oczywiście do Cro, 3 lata temu) nie wzięłam sukni ślubnej :wink:
Widać, że Mulinka ma radochę ze skakania w sukience do morza. Czyżby miała wtedy na nogach buty do wody? :wink:

Pozdrawiam serdecznie i czekam na kolejną ucztę dla oczu :)
Ewa Zuber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ewa Zuber » 23.05.2011 21:42

Ola powiem krótko : 8O 8O 8O 8O :D :D :D :D :D i twórz dalej , bo jesteś do tego stworzona :!: :!: :!: Pozdrawiam Ewa
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 23.05.2011 21:43

maslinka napisał(a):Pozdrawiam serdecznie i czekam na kolejną ucztę dla oczu :)

Dzisiaj Duża Mulina czyta i słucha :wink: :lol:

Pozdrawiam Maslinko :D
trinity
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) trinity » 24.05.2011 07:01

ależ tu gwarno i szumno...
nie było mnie chwilę, a zaległości z zachwytem nadrobiłam :D :D :D

Zdjęcia przepiękne 8O
pomysł z sesją komunijną rewelacyjny :!:
Właśnie jestem po komunii mojej córci i być może skorzystam z Twojego pomysłu :oops:

Świetna relacja :lol:
Zapisuję się do fanklubu Mulinków :roll:
renatalato
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) renatalato » 24.05.2011 07:56

Ola , cała sesja Martusi jest śliczna, modelka miodzio a Pani Fotograf z dużej litery.
Bardzo podoba mi się ostatnie jak Martusia wchodzi do wody, a sukienka układa się w bombkę, cudo :lol: , a może Świtezianka :lol:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 24.05.2011 08:08

renatalato napisał(a):Ola
Bardzo podoba mi się ostatnie jak Martusia wchodzi do wody, a sukienka układa się w bombkę, cudo :lol: , a może Świtezianka :lol:

Raczej Sutivanka :lol: :wink:
ADAMOS II
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ADAMOS II » 24.05.2011 09:18

Olu, za świetną relację.......

Obrazek

Ale jak mi który wyskoczy z .....wazeliną....ten jest .....kiep.
Dario85
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dario85 » 24.05.2011 11:04

Ale wazelina 8)
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 24.05.2011 12:40

znam ,znam .... (co znam ?)
wcale nie znam,a przynajmniej nie od tej strony ;)
:D

aaaa, bonusik.... rewelka !!!!!!!!
aż mi się gębusia sama uśmiecha :D
tyle że nie ma mojego ulubionego :(
(mała syrenka )

ale to nic ,nie szkodzi
bo .......Mam u siebie !
i przechowuję w ulubionych :D

Dla Was "Mulinki" ..........OGROMNIASTEGO BUZIOLA ! ....przesyłam
:smo:

Ps.ADAMOSIE
II

uważam to za piękny gest z Twej strony :D
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 24.05.2011 19:39

Ania W napisał(a): Cześć Olu.

Aleś mi zrobiła dziś super niespodziankę. :-)
Cały czas śledzę Twoją relację i właśnie dziś miałam się pytać o zdjęcia z sesji komunijnej...Patrzę i zaraz na mej twarzy pojawił się wielki banan. :-)

Kochaniutka już Ci pisze jak to wygląda tak zupełnie od podszewki:)
Myślę ,że taka sesja to jest strzał w dziesiątkę i pamiątka na całe życie dla Waszej rodziny i głownie Karolinki.Musicie się jednak to tego przygotować nie wiem czy chcecie zamówić fotografa czy robić samemu.;) Od strony fachowej wygląda to tak że prawie każdy fotograf organizuje jakiś tam wypad dla swoich klientów. Ja np zbieram ekipę chętnych na sesje ślubne w Wenecji ale aby nie płacili majątek ja jestem tydzień a ludzie przyjeżdżają i każda para w kolejny dzień;)
Nie przejmuj się albą ...moja Marta w dzień komunii tez miała albę i wianek z żywych kwiatków Jednak Alba ograniczała moje pomysły i zupełnie inaczej prezentuje się na zdjęciach .
Przede wszystkim najpierw rekonesans bo szukanie miejsca to zły pomysł podczas sesji Jeśli będzie fotograf to on sprawę światła i miejsc załatwi w swoim zakresie
Najważniejsze żebyście wiedzieli czego chcecie i żeby to trwało możliwie szybko bo spontaniczność dzieci jest ograniczona;) Musi być co najmniej kilka miejsc dla samego urozmaicenia Hmm policzmy podwórko około 20 min woda ok 30 min osioł i reszta po 10 max łącznie maksymalnie 2 godziny .
Gdybyś miała jakieś pytania pisz śmiało o każdej porze Buziole i uściskaj Karolinkę;)
sroczka66 napisał(a):Właśnie nadrobiłam weekendowe zaległości i co tu dużo będę pisać...

Ola, jest po prostu świetnie w tej Twojej relacji i tyle :D :lol: :D

A mała Mulinka w tej sesji wygląda anielsko...

:papa:

Ty nadrobiłaś zaległości teraz ja mam hiihihih Dzięki Buziole;)
tomtot napisał(a):w tym roku jadę tam gdzie Ty, biorę stare spodenki z komunii i ślubny gang.
Świetne foto

Koniecznie hihiihih
quote="minimartini"]
Podoba to mało powiedziane! :D Co chwilkę wchodzę na forum i zerkam na te zdjęcia... :) chyba popadnę w uzależnienie ;) hi hi hi
Dziękuję Ci za tą relację!
Pozdrawiam serdecznie :D[/quote]
Cóż mam napisać buziaka wielgaśnego posyłam i mocno ściskam:)
amigo napisał(a):Piszę co pomyślałem w pierwszym momencie jak zobaczyłem zdjęcia komunijne "KU..A ALE CZAD" :oops: :lol:

HIHIHI ciesze się , że się podoba;)

Aldonka napisał(a):Wow, rewelacja. Tyle tylko i wracam jeszcze pooglądać :)

Mała Mulina niczym księżniczka :)

Dzięki Wielkie :roll: Teraz jak oglądam zdjęcia i przypominam sobie jak to realizowałyśmy to śmiechu co nie miara
zdecydowanie lepiej to wygląda :D teraz niż jak cudowałyśmy na podwórku;)
CinnamonGirl napisał(a):Zdjęcia sliczne, a z komunijnych to biegnąca córa po chorwackiej uliczce jest the best :)

To też moje ulubione;) z bardzo wielu:)
twister07 napisał(a):ooooo Ola dała moje ulubione zdjęcia małej Muliny :D:D super :)
czekam na więcej :twisted:

ps. oczywiście super się czyta, a te foty to raj dla moich oczu :)

ale mnie rozpieszczasz heheheheh to teraz ja będę mobilizować Ciebie a Ty mnie;)
franko napisał(a):Kolejny raz jestem z Twoją relacją i nie zmieniam zdania. SUPER!!! A foty rewelka!!!!
PZDR

Dzięki mam nadzieję , ze to sie nie zmieni Super , że jesteś;) i mnie turaj odwiedzasz;)
Joanka23 napisał(a):Oleńka - przewodników jeszcze nie mam, bo chwilowo za aparatem fotograficznym biegam, żeby drugich wakacji z kolei od dziecka nie :wink: i koniec, końców w jednym kawałku do domu dotarłaś...? :wink:/

OOO no sprzęcior musi być bo czym uwiecznisz ten ekstremalny wypad w dzikie krainy heheheh
Roxi napisał(a):
Ale mi ślinka cieknie :hearts:
U nas te arbuzy jakieś takie mniej czerwone i mniej słodkie :roll:

Też bym teraz takiego arbuziora wsunęła albo figi z drzewa ale juuż bliżej niż dalej jeśli chodzi o urlop:)Damy radę hehe jakoś;)
krbaton napisał(a):8O 8O 8O 8O 8O

SUPER

:D :D :D :D :D Dzięki:)

wojan napisał(a):A mnie dobił "ryso-dupnik skalny" :lol: :lol: :lol:
No i bonusik też rewelacja ... :D
Pozdravki.
HIHi ale sam powiedz czy nie mam racji;) jak jasny gwint rysuje :) Dzięki pozdrawiam;)
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 24.05.2011 20:11

Dario85 napisał(a):hmmm cóż mogę powiedzieć. Z początku fotkom dawałem 5/6 ... teraz ? :oops: 10

cały czas interesuje mnie jak wy to robicie ... tak piękne ujęcia ...

muszę kupić jakaś książke ... poczytać i może jakaś lustrzankę sobie sprawię, żeby chociaż spróbować ponaśladować mistrzów obiektywu.

Mała Mulina śliczna, większa Muliness ... no cóż :D jak poprzedniczka ... no ale z wielkim Mulinem bym się nie chciał spotkać po zmroku w wąskiej uliczce ... mimo iż do małych nie należę 8)

Dzięki :roll: :D Najlepsze lekarstwo na zdjęcia to chcieć je robić . Ja jestem trochę leniuchem nigdy sie nie spinam chce to robie nie chce to nie ihihih
Czy czytać hmmm no jeśli to konieczne to tak ale tylko na etapie zapoznania się z z aparatem:) najlepsze rezultaty są dzięki ćwiczeniom :) Każde zdjęcie ma temat Wydumasz temat pokombinujesz jak go uchwycić:) ja jestem przeciwnikiem wkuwania formułek nie ma doskonałego zdjęcia są poprawne książkowo ale zdjecie ma mieć duszę a nie tylko poprawnie ustawienia w aparacie więc nie czytaj;)

ihihi co do pana Muliniastego jest łagodny jak baranek sam fakt ,że daje ze mną radę na to wskazuje a za cieplutkie słowa dziękuję nie udając skromnośsci
Pozdrawiam cieplutko:0

maslinka napisał(a):Mogę się tylko dołączyć do powszechnego zachwytu i również powzdychać sobie przy Twoich zdjęciach. Piękne kadry i śliczna modelka :D

Zaczęłam zazdrościć Małej Mulinie i żałować, że w naszą podróż poślubną (oczywiście do Cro, 3 lata temu) nie wzięłam sukni ślubnej :wink:
Widać, że Mulinka ma radochę ze skakania w sukience do morza. Czyżby miała wtedy na nogach buty do wody? :wink:

Pozdrawiam serdecznie i czekam na kolejną ucztę dla oczu :)

Noo czemu jej nie wzięłaś ech;( ale wiem jak to jest masa przygotowań Później jakaś sesja ślubna i temat z głowy.
z tym zabieraniem wszystkiego zawsze są kłopoty Chce się wakacji i świętego spokoju ale może jakaś rocznica czy cuś :)?
Dziękuję za wszystkie ciepłe słowa gdyby ta moja Mulina słyszała jak jest wychwalana spaliłaby się na raka ihihih
Ewa Zuber napisał(a):Ola powiem krótko : 8O 8O 8O 8O :D :D :D :D :D i twórz dalej , bo jesteś do tego stworzona :!: :!: :!: Pozdrawiam Ewa

No jeszcze trochę stworzę :) tylko nie wiem co Buziole;)
trinity napisał(a):ależ tu gwarno i szumno...
nie było mnie chwilę, a zaległości z zachwytem nadrobiłam :D :D :D

Zdjęcia przepiękne 8O
pomysł z sesją komunijną rewelacyjny :!:
Właśnie jestem po komunii mojej córci i być może skorzystam z Twojego pomysłu :oops:

Świetna relacja :lol:
Zapisuję się do fanklubu Mulinków :roll:

Korzystaj ile wlezie niech wszystkie małe cromaniaki mają taką pamiętkę Po prostu zabierz ubrania a reszta poleci :) Jakby Ci brakowało pomysłów to podeślę więcej zdjęć;) ale myślę ze spokojnie dacie radę;) Pozdrawiam ciepluteńko:)

Jolu:)
a aaa zapomniałam o tym twoim ulubionym wybacz no nie chciałam tu wklejać 150 komunijnych zdjeć więc wkleiłam te co mi pod myszkę wpadły Dokleję je oczywiście Od Muliny dla cioci Joli:)
[b]
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 24.05.2011 21:43

Najwyższy czas wkleić pioseneczkę ... o jaskółkach tym razem :wink:

Pozdrav :D
mariusz-w
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz-w » 25.05.2011 07:23

Tyle tu napisano ... że już właściwie wszystko co bym nie napisał ... to cytat.
Ale mimo to powtórzę ... świetne wszystko !!! ... i tekst ... i zdjęcia... i bonusy ! :)

Muliness napisał(a): Ja np zbieram ekipę chętnych na sesje ślubne w Wenecji ale aby

No proszę !!! 8)

Pozdrawiam. :)
Franz
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Franz » 25.05.2011 11:46

W nocy wróciłem z Chorwacji. Teraz przekartkowałem to wszystko, co tu stworzyłaś przez ten tydzień. I wiesz? Wieczorem sobie to jeszcze raz - na spokojnie - poczytam.
Po prostu - świetne! :P

Pozdrawiam,
Wojtek
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Bitwa o Sutivan na wyspie Brać - strona 18
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone