napisał(a) Muliness » 22.05.2011 07:15
maslinka napisał(a):Olu, piękna i klimatyczna kwatera. Urlop w takim miejscu to na pewno czysta przyjemność i możliwość przeniesienia się w inny świat, w inne czasy... No i serdeczność gospodarzy z pewnością umili Wam pobyt
Brac to dla mnie kompletnie nieznany teren. Czekam z niecierpliwością na Wasze odkrywanie wyspy
Witaj słoneczko::) Tak kwatera była dla mnie ideałem zresztą w tym roku
też tam jadę tylo tym razem będę miała widok na ogród i kwiaty i większy dostęp do kapliczki .
Polecam Wam wyspę z całego serca dla kazdego cos miłego jak to mówią
bezelek_89 napisał(a):W tym roku miała być Korcula/Peljesac lub Brela... a Ty kusisz Sutivanem:)))
i teraz mam jeszcze większy dylemat!
więcej zdjęć poproszę - to dzięki nim każda relacja jest wyjątkowa i przekonuje do odwiedzenia opisywanego zakątku:)
Obiecuje będzie dużo z wyspy też wiec może a nóż widelec się skusicie;)
Pozdrawiam cieplutko;)
Madzik68 napisał(a):czytam z euforią i biciem serducha codziennie, genialna relacja
Madziu dziekuję cieplutko za dobre słówko nawet nie masz pojęcia jak to cieszy;) Teraz moze i dla oka będzie więcej ciekawszych rzeczy mniej asfaltu
CinnamonGirl napisał(a):CZytając tą realcje i oglądajac zdjęcia po prostu na tyłku ni emogę usiedzieć i juz bym jechała na urlop a tu jeszcze 19 dni
O kurczaki 19 ni tylko!!! super już nie mogę się doczekać
relacji Przed Twoim wyjazdem skończę tak mi się wydaję i tak bym chciała;)
Buziole;)
fotograf123 napisał(a):
Robert Ale zerkasz...
hahahahahahahaha....
..
Jak Robert nie będzie zerkał to robię strajk;)
RobertZ napisał(a):o jacie, jest to
najgorsza relacja jaką czytałem
jeszcze nigdy nie czekałem tak na następny odcinek jak teraz - co chwilę zerkam czy już jest!
Pozdrawiam gorąco i CZEKAM
Robert
Hahah jak się cieszę , że takiego knota piszę;) Witam i cieplutko pozdrawiam;) Pisze na prawdę sumiennie co wieczór jeden urywek niestety z wyjątkiem weekendów bo wszyscy śpią a ja zaraz idę do pracy;) Dziś wieczorem będą 2 odcinki jeden normalny klasyczny i jeden bonus hehehhe
RobertZ napisał(a):o jacie, jest to
najgorsza relacja jaką czytałem
jeszcze nigdy nie czekałem tak na następny odcinek jak teraz - co chwilę zerkam czy już jest! Nawet nie ufam subskrypcji (bo przecież serwer pocztowy może zawieść a ja wtedy nie wiedziałbym że już jest ciąg dalszy
Jeśli możesz to pisz proszę następne odcinki z prędkością karabinu maszynowego bo mogę zejść z tego świata w oczekiwaniu na nowe
a nie jestem za stary i chciałbym jeszcze kilka razy zobaczyć Chorwację w swoim życiu
Pozdrawiam gorąco i CZEKAM
Robert
Hahah jak się cieszę , że takiego knota piszę;) Witam i cieplutko pozdrawiam;) Pisze na prawdę sumiennie co wieczór jeden urywek niestety z wyjątkiem weekendów bo wszyscy śpią a ja zaraz idę do pracy;) Dziś wieczorem będą 2 odcinki jeden normalny klasyczny i jeden bonus hehehhe
Sorczaki hihiih w weekendy pracuje Więc kolejny odcinek dzis w nocy ewentualnie jutro już normalnie;)