Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Bitwa o Sutivan na wyspie Brać

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
minimartini
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) minimartini » 21.05.2011 10:51

To ja też, niczym Twoje Dziewczyny, zapytam "kiedy wreszcie pójdziemy nad morze?" :D Nie mogę się już doczekać zdjęć Jadranu... Ohh jakże cudownie byłoby teraz zanurzyć w nim choć stópki :)

A z tym promem i "kto pierwszy, ten lepszy" do auta, coś jest na rzeczy ;)
Kiedy płynęliśmy z Drvenika do Sućuraju, mój M. już 15 minut przed dopłynięciem ciągnął mnie na siłę do auta ;) biorąc pod uwagę, że rejs trwał tylko 30 minut... ;)
Co ciekawe zauważyłam, że nie był to odosobniony przypadek ;) Niektórzy panowie cały czas będąc na promie, trzymali się bowiem kurczowo kierownicy swoich czterech kółek ;) Ciekawe zjawisko.
W tym roku zastanawiamy się, czy płynąć znowu z Drvenika, czy ze Splitu...
Twardy orzech do zgryzienia ;) - choć co by było bardziej chorwacko - "twarda oliwka do przełknięcia" ;)

Pozdrawiam cieplutko :)
jan_s1
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jan_s1 » 21.05.2011 13:06

Swoją opinię na temat Twoich umiejętności literacko-fotograficznych już wyraziłem i będę się tego twardo trzymał. :D
Ale Skradin widziany Twoimi oczyma powraca do mnie, jak bumerang. Spodziewam się jeszcze wielu znakomitych zdjęć.

No i jeszcze te walory poznawcze.... Dzięki Tobie wiem już, jak wygląda cytryna. :lol:
Czesiek63
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Czesiek63 » 21.05.2011 16:24

:) no jest Sutivan klimatycznie rzeczywiście ..... znane mi miejsce i uczucie tęsknoty , fajnie :!: nie powiem ze ..zaje...fajne
RobertZ
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) RobertZ » 21.05.2011 20:01

o jacie, jest to najgorsza relacja jaką czytałem :)
jeszcze nigdy nie czekałem tak na następny odcinek jak teraz - co chwilę zerkam czy już jest! Nawet nie ufam subskrypcji (bo przecież serwer pocztowy może zawieść a ja wtedy nie wiedziałbym że już jest ciąg dalszy :)

Jeśli możesz to pisz proszę następne odcinki z prędkością karabinu maszynowego bo mogę zejść z tego świata w oczekiwaniu na nowe :) a nie jestem za stary i chciałbym jeszcze kilka razy zobaczyć Chorwację w swoim życiu :)

Pozdrawiam gorąco i CZEKAM

Robert
fotograf123
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) fotograf123 » 21.05.2011 20:03

RobertZ napisał(a):o jacie, jest to najgorsza relacja jaką czytałem :)
jeszcze nigdy nie czekałem tak na następny odcinek jak teraz - co chwilę zerkam czy już jest! Nawet nie ufam subskrypcji (bo przecież serwer pocztowy może zawieść a ja wtedy nie wiedziałbym że już jest ciąg dalszy :)

Jeśli możesz to pisz proszę następne odcinki z prędkością karabinu maszynowego bo mogę zejść z tego świata w oczekiwaniu na nowe :) a nie jestem za stary i chciałbym jeszcze kilka razy zobaczyć Chorwację w swoim życiu :)

Robert

Robert Ale zerkasz...

hahahahahahahaha....

Ps. są takie na które nikt nie zerka nie subskrybuje etc...
CinnamonGirl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CinnamonGirl » 22.05.2011 06:29

CZytając tą realcje i oglądajac zdjęcia po prostu na tyłku ni emogę usiedzieć i juz bym jechała na urlop a tu jeszcze 19 dni :(
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 22.05.2011 07:15

maslinka napisał(a):Olu, piękna i klimatyczna kwatera. Urlop w takim miejscu to na pewno czysta przyjemność i możliwość przeniesienia się w inny świat, w inne czasy... No i serdeczność gospodarzy z pewnością umili Wam pobyt :)

Brac to dla mnie kompletnie nieznany teren. Czekam z niecierpliwością na Wasze odkrywanie wyspy :)

Witaj słoneczko::) Tak kwatera była dla mnie ideałem zresztą w tym roku
też tam jadę tylo tym razem będę miała widok na ogród i kwiaty i większy dostęp do kapliczki .
Polecam Wam wyspę z całego serca dla kazdego cos miłego jak to mówią :)

bezelek_89 napisał(a):W tym roku miała być Korcula/Peljesac lub Brela... a Ty kusisz Sutivanem:)))

i teraz mam jeszcze większy dylemat!

więcej zdjęć poproszę - to dzięki nim każda relacja jest wyjątkowa i przekonuje do odwiedzenia opisywanego zakątku:)

Obiecuje będzie dużo z wyspy też wiec może a nóż widelec się skusicie;)
Pozdrawiam cieplutko;)

Madzik68 napisał(a):czytam z euforią i biciem serducha codziennie, genialna relacja :D
Madziu dziekuję cieplutko za dobre słówko nawet nie masz pojęcia jak to cieszy;) Teraz moze i dla oka będzie więcej ciekawszych rzeczy mniej asfaltu :D

CinnamonGirl napisał(a):CZytając tą realcje i oglądajac zdjęcia po prostu na tyłku ni emogę usiedzieć i juz bym jechała na urlop a tu jeszcze 19 dni :(

O kurczaki 19 ni tylko!!! super już nie mogę się doczekać :) relacji Przed Twoim wyjazdem skończę tak mi się wydaję i tak bym chciała;)
Buziole;)

fotograf123 napisał(a):
Robert Ale zerkasz...

hahahahahahahaha....
..

Jak Robert nie będzie zerkał to robię strajk;)

jeszcze nigdy nie czekałem tak na następny odcinek jak teraz - co chwilę zerkam czy już jest!

Robert

Hahah jak się cieszę , że takiego knota piszę;) Witam i cieplutko pozdrawiam;) Pisze na prawdę sumiennie co wieczór jeden urywek niestety z wyjątkiem weekendów bo wszyscy śpią a ja zaraz idę do pracy;) Dziś wieczorem będą 2 odcinki jeden normalny klasyczny i jeden bonus hehehhe

Robert

Hahah jak się cieszę , że takiego knota piszę;) Witam i cieplutko pozdrawiam;) Pisze na prawdę sumiennie co wieczór jeden urywek niestety z wyjątkiem weekendów bo wszyscy śpią a ja zaraz idę do pracy;) Dziś wieczorem będą 2 odcinki jeden normalny klasyczny i jeden bonus hehehhe

Sorczaki hihiih w weekendy pracuje Więc kolejny odcinek dzis w nocy ewentualnie jutro już normalnie;)
Czesiek63
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Czesiek63 » 22.05.2011 08:22

Muliness czyli mieszkałaś w Centrum :) ale blisko mojej ulubionej kafejki.... szczególnie z rana :!: fajnie na zdjęciu ujął to Hepik w swojej relacji pozdr
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 22.05.2011 11:22

Czesiek63 napisał(a):Muliness czyli mieszkałaś w Centrum :) ale blisko mojej ulubionej kafejki.... szczególnie z rana :!: fajnie na zdjęciu ujął to Hepik w swojej relacji pozdr

Mieszkałam praktycznie nad piekarnią jeśli wiesz gdzie była ale na pewno wiesz;)
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 22.05.2011 12:26

Oleńka - przepiękna ta Twoja relacja! :D
Melduję, że choć nieraz bezgłośnie, :lol: ale też ją śledzę codziennie i czekam z niecierpliwością na następny odcinek plus obiecany bonusik :D
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 22.05.2011 12:45

Ola, ta sypialnia.... taką samą ma nasza ukochana pani Rosa w Banjol na Rabie ;)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 22.05.2011 12:49

Melduję, że na następny odcinek i bonus czekam głośno w porze obiadowej :wink: :lol:
Czesiek63
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Czesiek63 » 22.05.2011 13:29

Muliness napisał(a):
Czesiek63 napisał(a):Muliness czyli mieszkałaś w Centrum :) ale blisko mojej ulubionej kafejki.... szczególnie z rana :!: fajnie na zdjęciu ujął to Hepik w swojej relacji pozdr

Mieszkałam praktycznie nad piekarnią jeśli wiesz gdzie była ale na pewno wiesz;)
......oczywiscie Obrazek Tuż obok w piekarni obok pieczywa ciepłe burki i pizze

Czesiek63 napisał(a):
hepik napisał(a):7:46...
...najmilsza chwila poranka,kawy filiżanka...cieplutko,lekka bryza od morza,rozsiadasz sie w kawiarnianym foteliku,prostujesz nogi zmeczone spacerem,zapach kawy miesza sie z zapachem tego nieokreślonego "cro czegos"...

Obrazek
Ewa Zuber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ewa Zuber » 22.05.2011 18:21

Cześć moja ulubiona pisareczko z Lututowa!
Sutivan był kiedyś pod moim obstrzałem, ale jakoś nie ustrzeliłam nic zadowalającego. Ty Oleńko widzę miałaś szczęście. Pisz i dalej dziel się z nami wspaniałą relacją. Wiele osób z przyjemnością tu zasiada. Pozdrawiam Ewa :D
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 22.05.2011 22:25

Chwilkę mnie nie było :wink:
.... a Tu
8O tyleee do nadrobienia ..........8O

Olka,Olka :D
...teraz to już nie wiem ;)
czy ja tak wolno czytam czy Ty tak szybko piszesz

:lol:

buziolki :smo:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Bitwa o Sutivan na wyspie Brać - strona 15
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone