Tomasz W napisał(a): Po "atrakcjach" z samochodem dalej rzeczy toczą się spokojnie.
To na razie "pan pikuś" - "atrakcje samochodowe" jeszcze będą .... dowiesz się w swoim czasie
Tomasz W napisał(a): Po "atrakcjach" z samochodem dalej rzeczy toczą się spokojnie.
maslinka napisał(a):Ola, świetne zdjęcia i równie dobry tekst
Twoja relacja rewelacyjnie poprawia humor! Dzięki
Liliana napisał(a):Hi, hi jak to dobrze się czasami spóźnić z czytaniem relacji można sobie na raz przeczytać sześć odcinków i nie być trzymana w niepewności
Spędziłam poprzednie wakacje w Supetarze, więc chętnie z Tobą udam się na Brać
Roxi napisał(a):Fajny ten Twój wieczorny Skradin.
Miałam okazję błądzić w jego uliczkach rok temu. Niestety nie mam zbyt wielu zdjęć, bo padły mi baterie
Fajnie, że u Ciebie mogłam zobaczyć więcej kątów i powspominać
Serdeczne podrowienia.
franko napisał(a):Skończyłem czytać i oglądać już drugi raz i....... już mi brakuje dalszego ciągu.
Napisz gdzie i jak nabyłaś takie zdolności piania i focenia.
PZDR.
e-lka napisał(a):Dobrze się bawię czytając Twoją relację
Czekam na więcej.
twister07 napisał(a):ja kzwykle warto było czekać na kolejny odcinek i extra fotki
Semedi napisał(a):Nie widzę zdjęć...te serwisy są do D...
renatalato napisał(a):Relaks przy kawce zaliczony
Dzięki Olu, cudne zdjęcia
Tomasz W napisał(a):Wpadam tu już dziś po raz drugi. Fajnie Olu, że już udało się ze zdjęciami... Po "atrakcjach" z samochodem dalej rzeczy toczą się spokojnie. Twoje relacja oczywiście przywodzi na myśl moje wyjazdy. A w tym roku chyba nie będzie mi dane samemu wyjechać... Będę zatem czytał i oglądał ze zdwojoną uwagą. Pozdrawiam
Jacek S napisał(a):Sesja okienno-okiennicowa bardzo ciekawa
Pozdrawiam
Aldonka napisał(a):Wiedziałam od czego rozpocząć dzień Przepiękne zdjęcia.
mariusz-w napisał(a):A ja widzę !
Teraz obok świetnego tekstu ... świetne zdjęcia !...
Zajęcie to wprowadziło nas w dobry humor na resztę dnia !
Pozdrawiam.
Powrót do Nasze relacje z podróży