Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Bitwa o Sutivan na wyspie Brać

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 19.05.2011 08:39

Tomasz W napisał(a): Po "atrakcjach" z samochodem dalej rzeczy toczą się spokojnie.

To na razie "pan pikuś" - "atrakcje samochodowe" jeszcze będą :evil: .... dowiesz się w swoim czasie :D :wink:
renatalato
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) renatalato » 19.05.2011 08:51

Relaks przy kawce zaliczony :lol: :lol: :lol:

Dzięki Olu, cudne zdjęcia :lol:
Semedi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Semedi » 19.05.2011 09:17

Nie widzę zdjęć...te serwisy są do D...
Arek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek » 19.05.2011 09:20

Semedi napisał(a):Nie widzę zdjęć....

Są, widać :!:
twister07
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) twister07 » 19.05.2011 09:22

jakzwykle warto było czekać na kolejny odcinek i extra fotki :)
Semedi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Semedi » 19.05.2011 09:25

Arek napisał(a):
Semedi napisał(a):Nie widzę zdjęć....

Są, widać :!:

No cóż...Ale nie zdjęcie są najważniejsze. Słowo pisane ma moc!
e-lka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) e-lka » 19.05.2011 10:15

Dobrze się bawię czytając Twoją relację :lol:
Czekam na więcej.
franko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) franko » 19.05.2011 10:59

Skończyłem czytać i oglądać już drugi raz i....... już mi brakuje dalszego ciągu.
Napisz gdzie i jak nabyłaś takie zdolności piania i focenia.
PZDR.
Roxi
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Roxi » 19.05.2011 13:25

Fajny ten Twój wieczorny Skradin.
Miałam okazję błądzić w jego uliczkach rok temu. Niestety nie mam zbyt wielu zdjęć, bo padły mi baterie ;)
Fajnie, że u Ciebie mogłam zobaczyć więcej kątów i powspominać :)
Serdeczne podrowienia.
Liliana
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Liliana » 19.05.2011 13:36

Hi, hi jak to dobrze się czasami spóźnić z czytaniem relacji 8O można sobie na raz przeczytać sześć odcinków i nie być trzymana w niepewności :lol: :lol:
Spędziłam poprzednie wakacje w Supetarze, więc chętnie z Tobą udam się na Brać :lol: :lol:
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 19.05.2011 14:06

Ola, świetne zdjęcia i równie dobry tekst :D
Twoja relacja rewelacyjnie poprawia humor! Dzięki :)
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 19.05.2011 16:24

maslinka napisał(a):Ola, świetne zdjęcia i równie dobry tekst :D
Twoja relacja rewelacyjnie poprawia humor! Dzięki :)

cześć kwiatuszku ;) dziekuję ślicznie za dobre słowo Podgladam Twoje relacje z ukrycia i będę tam niedługo ale chcę na spokojnie podelektować się:) Wczoraj oglądałam pragę wiec niedługo lecę do Ciebie na herbatkę hyhy:)

Liliana napisał(a):Hi, hi jak to dobrze się czasami spóźnić z czytaniem relacji 8O można sobie na raz przeczytać sześć odcinków i nie być trzymana w niepewności :lol: :lol:
Spędziłam poprzednie wakacje w Supetarze, więc chętnie z Tobą udam się na Brać :lol: :lol:

HYHY tylko co teraz ? bo teraz będzie się wlekło jeden odcinek piszę wieczorem Publikacja statystycznie koło północy

Roxi napisał(a):Fajny ten Twój wieczorny Skradin.
Miałam okazję błądzić w jego uliczkach rok temu. Niestety nie mam zbyt wielu zdjęć, bo padły mi baterie ;)
Fajnie, że u Ciebie mogłam zobaczyć więcej kątów i powspominać :)
Serdeczne podrowienia.

Haha mnie tez te zarazy padają na każdym kroku i zawsze w najgłupszym momencie;) Ciszę się , że śmigamy razem przez odcinki;)

franko napisał(a):Skończyłem czytać i oglądać już drugi raz i....... już mi brakuje dalszego ciągu.
Napisz gdzie i jak nabyłaś takie zdolności piania i focenia.
PZDR.

Tych "zdolności" focenia nauczyłam sie w szkole ale moją specjalizacją jest fotografowanie ludzików . Wczasy to dla mnie odpoczynek od fotografowania ale jak widać czasem się zmuszam: :roll: :roll: z różnym skutkiem raz tak raz siak Jedyne co mogę dodać na usprawiedliwienie niedociągnieć które widzę wszędzie to to, ze to jest mój urlop moj aparat nie ma ustawień tzw auto i naprawdę musze pokręcic gałkami zeby cokolwiek było widać hyhy Ja w tej relacji jestem mamą , żoną , ciocią nie fotografem hyhy

e-lka napisał(a):Dobrze się bawię czytając Twoją relację :lol:
Czekam na więcej.

Siemanko:) Witam i pozdrawiam;)

twister07 napisał(a):ja kzwykle warto było czekać na kolejny odcinek i extra fotki :)

Dziękuję rozpieszczaczu:)

Semedi napisał(a):Nie widzę zdjęć...te serwisy są do D...

oj jakaś awaria chyba była a teraz widać?

renatalato napisał(a):Relaks przy kawce zaliczony :lol: :lol: :lol:

Dzięki Olu, cudne zdjęcia :lol:

Tygrysy najbardziej lubią zdjecia nocą bo muszą pogłówkować i jest to jakieś tam wyzwanie W dzień jestem tak przeokropnym leniem że jak przeglądam zdjecia to i tak się dziwie jak dałam radę co kolwiek fotografować w południe o wschodzie nie wspominając;)

Tomasz W napisał(a):Wpadam tu już dziś po raz drugi. Fajnie Olu, że już udało się ze zdjęciami... Po "atrakcjach" z samochodem dalej rzeczy toczą się spokojnie. Twoje relacja oczywiście przywodzi na myśl moje wyjazdy. A w tym roku chyba nie będzie mi dane samemu wyjechać... :? Będę zatem czytał i oglądał ze zdwojoną uwagą. Pozdrawiam :wink:

Tak jak Janusz napomknął z tym autem niestety nie koniec. Dało tak popalić że do grudnia odczuwałam skutki :) Ciesze się, że jesteś teraz będzie zdecydowanie więcej już zdjęć różnorakich :) Pozdrawiam cieplutko

Jacek S napisał(a):Sesja okienno-okiennicowa bardzo ciekawa :D

Pozdrawiam

Jacenty ja mam tych okiennic pół serwera ale wybrałam te w moim mniemaniu najbardziej obdarte hihihih Pozdrawiaki posyłam;)
Aldonka napisał(a):Wiedziałam od czego rozpocząć dzień :) Przepiękne zdjęcia.

:roll: :roll: :roll: Dzięki;)
mariusz-w napisał(a):A ja widzę ! :)

Teraz obok świetnego tekstu ... świetne zdjęcia !...
Zajęcie to wprowadziło nas w dobry humor na resztę dnia !

Pozdrawiam. :)

Super ciesze się Pozdrawiam Was cieplusio:) Po zdjęciach będzie widać gdzie mi się podobało a gdzie mniej;) Przynajmniej ja to widzę jesli tylko coś nie jest dla mnie wyjątkowe nie potrafię się zmusić;)
minimartini
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) minimartini » 19.05.2011 17:25

Jak cudownie przenieść się do pięknej Cro, czytając Twą relację :)
Od kiedy się pojawiła z niecierpliwością czekam na kolejną część - po kilka razy oglądając zdjęcia z części już istniejących :) zwłaszcza, że w planach na ten rok chwilowo myśleliśmy o Brač, ale zwyciężył ukochany Hvar :)

p.s. ... a w tunelu też w uszach trzeszczało ;)

Pozdrawiam serdecznie :)
szakal36
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) szakal36 » 19.05.2011 18:28

Dziewczyno Ty pisz, pisz, pisz ....... pisz. Zobacz, wszyscy czekają. A tak na poważnie. Bardzo fajnie potrafisz operować piórem. Tym bardziej, że nie jest to tylko relacja typu "byłam, widziałem, dodam zdjęcia i sobie też zobaczcie". Dodajesz w tą relację siebie.
Ostatnio edytowano 19.05.2011 21:37 przez szakal36, łącznie edytowano 1 raz
Czesiek63
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Czesiek63 » 19.05.2011 18:33

Cieszę sie bardzo że oprócz kilku osób na tym forum jest następna osoba ' /Muliness / , która jest pozytywnie zakręcona Bracem i Sutivanem to mamy wspólne :) , a wyspa i te miejsca są warte tego :!:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Bitwa o Sutivan na wyspie Brać - strona 12
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone