jasio napisał(a):BRAWO
Dla innych takie wyjście to całodzienny spacer lub jeden z wielu górskich epizodów. Mnie jednak trochę to wysiłku kosztowało i zostanie w pamięci na dłużej. Dzięki więc jasio
jasio napisał(a):BRAWO
Elizasz napisał(a):Jestem pod wrażeniem wyprawy!!!
Zdjęcia świetne, widać, że warto było!
Pozdrawiam,
Eliza
mutiaq napisał(a)::coool:
Piękne zdjęcia!
Pozdrawiam
Franz napisał(a):No cóż... smaka narobiłeś.
Brawo! I do... następnego razu.
Interseal napisał(a):... Mocno wypruty staję u podnóża kamieniołomu...
Szkoda że jestem tak zmęczony...
...To nie na moje nogi i siły. Trochę mnie przypaliło...
...Uśmiecham się do siebie. Góry nie wydają się już takie wysokie. Warto było...
Interseal napisał(a):
Teraz by "umrzeć" trzeba mi już o wiele mniej
Interseal napisał(a):
Dla innych takie wyjście to całodzienny spacer lub jeden z wielu górskich epizodów. Mnie jednak trochę to wysiłku kosztowało i zostanie w pamięci na dłużej. Dzięki więc jasio
ania006 napisał(a):Znając Twoje upodobania dotyczące terminów wypraw przeszukuję intensywnie forum od połowy września... a tu niespodzianka. Widzę, że mam spore zaległości, będzie problem ze skupieniem się w pracy na pracy
ania006 napisał(a):Czy to wciąż ten sam sztandar... fajnie, że z Tobą podróżuje.
ania006 napisał(a):Wracam do lektury. Jak zwykle świetna relacja, aż się cieplej zrobiło Pozdrawiam
mysza73 napisał(a):
Ja wdrapałam się na Sv. Ilija, ale tego na Peljesacu (trochę się napociłam, a jest sporo mniejszy)
Jest więc czego gratulować, więc GRATULUJĘ
A zdjęcia z góry przepiękne
Interseal napisał(a):
Dzięki mysza .
Jest mniejszy ale bardziej widokowy.
Interseal napisał(a):Ja to Ci zazdroszczę (pozytywnie rzecz jasna) tej zimowej Chorwacji...
Pozdrawiam.
Interseal
Interseal napisał(a):
Fajnie, że po roku znowu jesteś.
ania006 napisał(a):Nabrałam takiego apetytu, że 2 tygodnie później wybrałam się na Orlą choć nie na ten konkretnie kawałek - zaczynałam od Koziej Przełęczy... ale to zupełnie inna historia - nie będę mieszała w "Twoim temacie"