Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Biokovo - krótki filmik

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
qqryq
Croentuzjasta
Biokovo - krótki filmik

Nieprzeczytany postnapisał(a) qqryq » 08.08.2005 08:36

Skompresowałem 0:33 sekundy filmiku drogi na Sv.Jure, to dla chętnych, którzy się pytają 'a jak tam jest'. Jakość taka sobie, ale gdybym chciał zamieścić w normalnej rozdzielczości to by to zajęło pojemnści od groma. Mam rzecz jasna więcej materiału filmowego (ok. 20 minut) ale nie chce mi się kompresować ;)
do pobrania: TUTAJ
Martini2000
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Martini2000 » 08.08.2005 09:53

Milo powspominac :)

Szkoda ze wszsytkim ciekawskim nie przedstawiles urywku mijanki i gdzies pod gore , bo tu widac tylko krajobraz i ladna druzke - najlepsze sa mijanki na zakretach i w zatoczkach - jak sie uda dojechac do tej zatoczki - hehehehee - i nie trzeba sie cofac w dol :twisted:

Na filmie nie widac zbytnio ze jest to jeden pas :lol: - a jest
Pozdr .
Ml
Rafi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rafi » 08.08.2005 11:11

super pomysł z tym filmikiem :D, poproszę o jeszcze.
jak miło powspominać :D
sv. jure wedlug mnie jest jedną z najciekawszych atrakcji Makarskiej i okolicy
faziolot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) faziolot » 08.08.2005 11:19

Super. Szkoda, że nie miałem okazji spróbować. Ale swoją drogą zjazd i podjazd do Magistrali z domu w którym wynajmowaliśmy apartament też był niczego sobie.
PZDR
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 08.08.2005 11:39

Fajnie zobaczyć - ale jak dobrze pamiętam to barierek i murków 20 lat temu nie było tak często, jak się wspinałem "maluchem" to pamiętam przepaście, piękne widoki no i miałem wtedy trochę stracha. :lol:

Pozdrawiam
qqryq
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) qqryq » 08.08.2005 12:47

Ehh.. no to powiększe kolekcję o:

mijankę: TUTAJ
i odcinek, który zdaje się niektórzy forumowicze lubią :) :TUTAJ

;)
krzychu_72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzychu_72 » 08.08.2005 12:55

Rafi napisał(a):super pomysł z tym filmikiem :D, poproszę o jeszcze.

Mówisz - masz.
http://www.cro.superhost.pl/svjure.wmv (340 kbit/s, 12,6MB)

Pięć minut, fragmenty zjazdu w dół. Pierwsze ujęcie na szczycie. Zjazd z samej góry trochę niewyraźny, bo operatorka kamery jest niewielkiego wzrostu ;-) Potem kręciłem z tylnej kanapy.
qqryq
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) qqryq » 08.08.2005 12:58

Łał obszerny plik, podaj proszę gdzie można zamieścić w necie filmy to dodam takowe nie tylko ze sv.jure, ale jak ktoś chce to z Dubrovnika, Splitu, stadionu Hajduka ;) no i z pamiętnego korka na sv.Rok ;)
krzychu_72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzychu_72 » 08.08.2005 13:34

qqryq napisał(a):Łał obszerny plik, podaj proszę gdzie można zamieścić w necie filmy

Niestety nie wiem gdzie, to jest hosting, który wykupiłem sobie prywatnie.
Martini2000
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Martini2000 » 08.08.2005 13:58

qqryq napisał(a):Ehh.. no to powiększe kolekcję o:

;)

Filmiki nie chodza - transfer przekorczony, mam prosbe jakbys mogl wyslac mi na priv oba filmiki, - chcialbym powspominac :)

Z gory dzieki

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Pozdr. ML
Alek70
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Alek70 » 08.08.2005 14:08

krzychu_72 napisał(a):Pięć minut, fragmenty zjazdu w dół. Pierwsze ujęcie na szczycie. Zjazd z samej góry trochę niewyraźny, bo operatorka kamery jest niewielkiego wzrostu ;-) Potem kręciłem z tylnej kanapy.

Filmik super :D - warto zassać!!!
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 08.08.2005 14:21

http://www.cro.superhost.pl/svjure.wmv - ten skrót coś chyba nie tak z nim lub moim kompem. Komunikat Media Player , że nie odnalazł pliku.

Podobnie jak Martni2000 - równiez proszę o przesłanie na adres: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Pozdrawiam.
krzychu_72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzychu_72 » 08.08.2005 15:04

woka napisał(a):http://www.cro.superhost.pl/svjure.wmv - ten skrót coś chyba nie tak z nim lub moim kompem. Komunikat Media Player , że nie odnalazł pliku.

Podobnie jak Martni2000 - równiez proszę o przesłanie na adres: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Woka ten adres jest akurat dobry, przynajmniej trzydzieści parę osób już obejrzało ten filmik. Niestety na emaila nie wysyłam bo 13 mega trochę zapycha biedną neostradę.
Martini2000
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Martini2000 » 08.08.2005 15:05

krzychu_72 napisał(a):Mówisz - masz.
http://www.cro.superhost.pl/svjure.wmv (340 kbit/s, 12,6MB)

Pięć minut, fragmenty zjazdu w dół. Pierwsze ujęcie na szczycie. Zjazd z samej góry trochę niewyraźny, bo operatorka kamery jest niewielkiego wzrostu ;-) Potem kręciłem z tylnej kanapy.

Fajny - wielkie dzieki za wspomnienia - ale chyba byles poza sezonem albo miales farta, bo jak my bylismy to co zakret lub zatoczka to stalo po kilka aut, na kazdym rogu, tak szybko nawet nie bylo kiedy sie rozpedzic :) - prawie jechalo sie jak w korku :) - a na jednym zakrecie to w gore spotkalo sie 4 auta z 5 zjezdzajamymi w dol i bylo ciekawie , kolega przytarl jednego goscia zderzakiem bo sie nie dalo wszsytkich przepchac :) - cala mijanka i manewr rozladowania tylu aut trwal chyba 20 minut :) niezle bylo - ohh - moze w tym, roku tez sie wybiore :)

P.S. ale ja za to nie mialem SEUPER KROW na drodze :) - tu sie usmialem z filmiku - SUPER-
Pozdr .
ML
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 08.08.2005 15:10

qqryq napisał(a):Ehh.. no to powiększe kolekcję o:

;)

Transfer przekroczony i nic nie zobaczyłem. :cry:

Ale jazda (na tym drugim filmie), dobrze, że krowy nie zrobiły min poślizgowych :lol: .

Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 08.08.2005 15:25 przez krakuscity, łącznie edytowano 1 raz
Następna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone