Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Biograd, Vodice, Primosten szukam apartamentu sprawdzonego

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
tygrxek
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) tygrxek » 25.04.2010 19:43

Czy ja również mogę poprosić o namiary na kwaterę w Primostenie? Mój mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Pozdrawiamy tomek i Kasia
(wyjazd poczatek sierpnia ok . 2 tyg)
ani5500
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ani5500 » 30.05.2010 20:26

czy mógłbym prosić o sprawdzone namiary na nocleg w primostenie? adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Dzięki za info
beagm
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) beagm » 30.06.2010 14:44

Mogę z czystym sumieniem polecić pokoje w Primosten - Davor Sunjo, Glavicice 4a, Primosten, adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl . Pokoje 2- 3 osobowe z łazienkami, kuchnia oddzielnie. Ceny przyzwoite, wyposażenie ok, gospodarze super. W razie pytań gg 841669.
freediver
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) freediver » 02.07.2010 13:05

tak jak poprzednicy proszę o namiary na sprawdzoną kwaterę w Primostenie. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Z góry dziękuje
magdzia.25
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) magdzia.25 » 26.07.2010 15:25

Witam
W tym roku padło na Primosten, wybieramy sie z 2 letnim dzickiem, jak ktos jest chetny podzielic sie sprawdzonymi kwaterami to z góry dziekuje adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
matys187
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) matys187 » 12.01.2011 22:20

Właśnie wróciłam z Primosten. Mieliśmy piękny 2-pokojowy apartament, z kuchnią z pełnym wyposażeniem i łazienką. Płaciliśmy 40 euro za dobę na 4 osoby. Polecam, mam numer tel do tych bardzo miłych ludzi. Na pożegnanie zrobili wspaniałą imprezę dla wszystkich akurat obecnych u nich gości. Było super icon_smile.gif

Ja też proszę o namiary.Dziękuje E mail : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 13.01.2011 15:50

to ja tez polecam :D
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=288 ... sc&start=0
w końcu my mamy już zabookowane :wink:

pozdrav :D
mare123
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mare123 » 20.01.2011 16:19

esas24
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) esas24 » 23.06.2011 20:29

Witam
jestem studentem, wraz z dziewczyną wybieram sie do chorwacji 5-14.08.2011 miejscowośc Biograd, czy ktoś z forumowiczów orientuje sie z cenami noclegów??? interesują mnie jak najtansze, warunki nie graja roli, mile widziany aneks kuchenny :)jeśli można prosze o namiary:)

pozdrawiam esas24
gosias
Podróżnik
Re: Biograd, Vodice, Primosten szukam apartamentu sprawdzone

Nieprzeczytany postnapisał(a) gosias » 21.07.2014 15:03

proszę o namiary szukam apartamentu z widokiem na morze dla 2 dorosłych i 2 dzieci 9 i 15 lat (syn i córka)
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
z góry dziekuję
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Biograd, Vodice, Primosten szukam apartamentu sprawdzonego - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone