Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Czy ja również mogę poprosić o namiary na kwaterę w Primostenie? Mój mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Pozdrawiamy tomek i Kasia
(wyjazd poczatek sierpnia ok . 2 tyg)
Mogę z czystym sumieniem polecić pokoje w Primosten - Davor Sunjo, Glavicice 4a, Primosten, adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl . Pokoje 2- 3 osobowe z łazienkami, kuchnia oddzielnie. Ceny przyzwoite, wyposażenie ok, gospodarze super. W razie pytań gg 841669.
Witam
W tym roku padło na Primosten, wybieramy sie z 2 letnim dzickiem, jak ktos jest chetny podzielic sie sprawdzonymi kwaterami to z góry dziekuje adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Właśnie wróciłam z Primosten. Mieliśmy piękny 2-pokojowy apartament, z kuchnią z pełnym wyposażeniem i łazienką. Płaciliśmy 40 euro za dobę na 4 osoby. Polecam, mam numer tel do tych bardzo miłych ludzi. Na pożegnanie zrobili wspaniałą imprezę dla wszystkich akurat obecnych u nich gości. Było super icon_smile.gif
Ja też proszę o namiary.Dziękuje E mail : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Witam
jestem studentem, wraz z dziewczyną wybieram sie do chorwacji 5-14.08.2011 miejscowośc Biograd, czy ktoś z forumowiczów orientuje sie z cenami noclegów??? interesują mnie jak najtansze, warunki nie graja roli, mile widziany aneks kuchenny jeśli można prosze o namiary:)
proszę o namiary szukam apartamentu z widokiem na morze dla 2 dorosłych i 2 dzieci 9 i 15 lat (syn i córka) adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl z góry dziekuję