Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Biograd, Vodice, Primosten szukam apartamentu sprawdzonego

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
agacisz
Autostopowicz
Proszę o jakieś info o chorwacji, gdzie jechać, jakie ceny..

Nieprzeczytany postnapisał(a) agacisz » 11.07.2009 12:14

Witam, proszę prześlijcie mi jakieś informacje o Chorwacji, nigdy tam nie byłam i chcę jechać ze znajomymi (5 osób), napiszcie gdzie jest fajnie i w miarę tanio :) czy lepiej wcześniej sobie zaklepać jakieś spanie czy można to zrobić na miejscu. Myśleliśmy o wynajęciu jakiegoś domku, albo na campingu :) ponieważ chcemy jechać autami. I jeszcze może orientujecie się jak to jest z paszportami? Wyczytałam ostatnio, że tylko dzieci muszą mieć paszporty...?
agnieszkala1
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) agnieszkala1 » 12.07.2009 09:57

Witaj agaisz, troszke podstawowych wiadomosci znajdziesz na forum cro forum/viewtopic.php?t=6136. Powiem krotko, jest tam przepieknie, gory i morze razem, woda lazurowa, plamy..... :D
Marcinnno
Plażowicz
Apartament

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marcinnno » 12.07.2009 17:22

Jesli ktos ma namiar na apartament dla 4 osob w Vodicach w dniach 3.08 do 10.08 to bede wdzieczny
Info prosze na mial: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Majka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Majka » 23.07.2009 17:11

Witam :)
Właśnie wróciliśmy z Biogradu. Można jechać w ciemno, zawsze coś tam się znajdzie, ale często te tanie pokoje są na bardzo słabym poziomie.
Mieszkaliśmy przy bocznej od ul. Zadarskiej, 2 min od plaży, 4 min od centrum. Nam się podobało.
Kwatery w tym roku oddane do użytku, wszystko nowe i czyściutkie:
1. 4 osobowe ...kuchnia, łazienka, 2 sypialnie 60E
2. 3 osobowe ...kuchnia, łazienka...nie pamiętam czy 2 sypialnie 50 E
3. 2 osobowe studio z łazienką i kuchnią 40 E

adres @ do właścicieli...można pytać o wolne miejsca i zdjęcia:)
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

pozdrawiam...chętnie odpowiem na pytania :)
lenka2000
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) lenka2000 » 26.07.2009 11:57

witam Maja

my jedziemy do Biogradu 15-29.08 z całą rodzinką to znaczy ja z mężem, siostra z mężem i ich droje dzieci czy dla tylu osób łatwo znajdę kwater???

czy może ktoś posiada jakieś namiary na kwatery

będę wdzięczna

Lenka
Majka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Majka » 26.07.2009 15:36

Lenka, oczywiście, że dacie radę!
Zawsze możecie zajrzeć do informacji turystycznej w Biogradzie tam mają bazę kwater...dużo lepsze oferty niż z łapanki przy głównej ulicy :)
I napisz do Roberta adres powyżej, naprawdę mają fajne kwaterki...koleżanka z Biogradu nam namierzyła...polecam ;)
acha jak będziecie na miejscu warto zajrzeć na plaże w Pakostane, auto parkujecie na poboczu przy ulicy, jest taki zjazd, dalej lasek sosnowy i za 100 metrów rajska plaża :)
i bawcie się dobrze :)
bea2507
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) bea2507 » 26.07.2009 20:13

Jeśli mielibyście namiary na sprwdzone apartamenty lub domy na wyspie Hvar to będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
evita
Autostopowicz
apartamenty w Rogoznicy

Nieprzeczytany postnapisał(a) evita » 28.07.2009 07:53

W tym roku dwa tygodnie spędziliśmy w Rogoznicy(blisko Primoszten,Szibenik,Trogir)...sprawdzone apartamenty dla 6 osób-cena 75 euro za dobę...mój adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl....
tropcia
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) tropcia » 30.07.2009 13:55

Szukam apartementu 2+1 w okolicach Pakostane od 11.08.2009. Jeśli ktoś ma jakieś sprawdzone miejsca nie bardzo drogie to proszę o kontakt adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
genyy
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) genyy » 01.08.2009 20:54

Witaj, Remisa a jakie apartamenty masz wolne, bo jedziemy 2+2 do Chorwacji po raz pierwszy i w dodatku w ciemno i zaczynam sie obawiać czy znajdziemy coś fajnego.
Proszę o namiary na coś wolnego w terminie 05.08.-18.08.09
Pozdr !!!
jurek_kiler
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jurek_kiler » 01.08.2009 21:18

Szukam apartementu 2+1 w okolicach biogradu od 03.08.2009. Jeśli ktoś ma jakieś sprawdzone miejsca nie bardzo drogie to proszę o kontakt adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
lipcowa
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) lipcowa » 09.08.2009 19:41

właśnie wróciłam z Primosten. Mieliśmy piękny 2-pokojowy apartament, z kuchnią z pełnym wyposażeniem i łazienką. Płaciliśmy 40 euro za dobę na 4 osoby. Polecam, mam numer tel do tych bardzo miłych ludzi. Na pożegnanie zrobili wspaniałą imprezę dla wszystkich akurat obecnych u nich gości. Było super :)
Lechu67
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lechu67 » 09.08.2009 20:39

lipcowa napisał(a):...Mieliśmy piękny 2-pokojowy apartament, z kuchnią z pełnym wyposażeniem i łazienką....

Podaj namiary. Siostra zdecydowała się jechać 15. Jedzie z dzieciakami, a nic nie rezerwowała. Mój email : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Z góry dziękuję.
aniah
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) aniah » 11.08.2009 12:02

lipcowa napisał(a):właśnie wróciłam z Primosten. Mieliśmy piękny 2-pokojowy apartament, z kuchnią z pełnym wyposażeniem i łazienką.

Ja również poproszę o namiary: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
dziekuje!
Iwona1973
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Iwona1973 » 11.08.2009 12:13

właśnie wróciłam z Primosten. Mieliśmy piękny 2-pokojowy apartament, z kuchnią z pełnym wyposażeniem i łazienką. Płaciliśmy 40 euro za dobę na 4 osoby. Polecam, mam numer tel do tych bardzo miłych ludzi. Na pożegnanie zrobili wspaniałą imprezę dla wszystkich akurat obecnych u nich gości. Było super

Bardzo proszę o namiary,mój adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl,z góry dziękuję :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Biograd, Vodice, Primosten szukam apartamentu sprawdzonego - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone