Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Biograd czy inna miejscowość????????

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 10.01.2011 21:58

pawelh napisał(a): to racja ta miejscowość jest znana z tego,że jest znana z niczego.Brakuje jej tego Chorwackiego klimatu.Pozdrawiam

Zaprawdę Synu blądzisz!
Znana jest z tego, że ja, i nie tylko, promuję ją od jakiegoś, a w zasadzie dlugiego, czasu.
Jest doskonala jako miejscówka wypadowa do Plitvic, Krka, Zadaru, Sibenika, Trogiru, splitu, Kornati, etc.
:mrgreen:
Co do drugiej części Twojej wypowiedzi to zblądziłeś totalnie!
Na dniach Pakostane Kolega byl, hę?
Jeżeli nie byl, to niech relacji np. Janusza Bajcera szuka i nie pisze od rzeczy... :wink:
pawelh
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelh » 10.01.2011 22:08

FUX napisał(a):
pawelh napisał(a): to racja ta miejscowość jest znana z tego,że jest znana z niczego.Brakuje jej tego Chorwackiego klimatu.Pozdrawiam

Zaprawdę Synu blądzisz!
Znana jest z tego, że ja, i nie tylko, promuję ją od jakiegoś, a w zasadzie dlugiego, czasu.
Jest doskonala jako miejscówka wypadowa do Plitvic, Krka, Zadaru, Sibenika, Trogiru, splitu, Kornati, etc.
:mrgreen:
Co do drugiej części Twojej wypowiedzi to zblądziłeś totalnie!
Na dniach Pakostane Kolega byl, hę?
Jeżeli nie byl, to niech relacji np. Janusza Bajcera szuka i nie pisze od rzeczy... :wink:
W Pakostane byłem trzy razy i ta miejscowość służyła jako baza wypadowa do wymienionych miejsc,które zaliczyłem natomiast ten Biograd jakoś nie przypadł mi do gustu,ale jak się komuś podoba to jego zdanie,które szanuję :wink:
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 10.01.2011 22:19

pawelh, a czy ja napisalem, że Biograd to mniód???? :wink:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 10.01.2011 22:26

Chyba się Koledzy nie zrozumieli w sprawie Biodgradu :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.01.2011 22:30

Biograd rzeczywiście się nie nadaje na spędzanie urlopu w Chorwacji natomiast Pakostane choć leży 4-5 km od Biogradu to już inna bajka no i jezioro płytkie gorące i pełne ryb (70 kun karta do łowienia) :D
bananboy
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) bananboy » 10.01.2011 22:47

A ja jadę trzeci raz do Biogradu i mi sie tam podoba. :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.01.2011 22:48

bananboy napisał(a):A ja jadę trzeci raz do Biogradu i mi sie tam podoba. :)

Jeden lubi ogórki drugi ogrodnika córki. :D
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 10.01.2011 22:53

Yyyy. To co Ci się tam, prócz knajp i widokow, np. panienek podoba? :roll:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 10.01.2011 23:00

O Pakoštane jest kilka bajek na forum :wink: :D

O Biogradzie mniej lub wcale , co nie znaczy że są amatorzy spędzania wakacji
w mieście królów Chorwacji

Biograd na moru
bananboy
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) bananboy » 10.01.2011 23:10

Yyyy. To co Ci się tam, prócz knajp i widokow, np. panienek podoba? :roll:[/quote]
Właśnie to :) A tak na powaznie to jak mieszkałem w Polsce koło Mielna to morza tego krzyku tej młodzieży miałem po dziurki w nosie.Także dla mnie Biograd to spoko miejscowość. :lol:
pawelh
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelh » 11.01.2011 15:24

Moja znajoma w 2010 była też w Biogradzie i była zachwycona- tylko jedno,ale ona zna Cro tylko z tej perspektywy. :wink: To wszystko tłumaczy
butcher
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) butcher » 13.01.2011 00:11

Kto jak lubi. Biograd to raczej miejsce dla ludzi młodych, dyskoteki, ścisk na plaży, tylko Polaków jak na lekarstwo. Z drugiej strony nie mogę (jeszcze) porównać do innych miejsc...
bananboy
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) bananboy » 13.01.2011 09:48

butcher napisał(a):Kto jak lubi. Biograd to raczej miejsce dla ludzi młodych, dyskoteki, ścisk na plaży, tylko Polaków jak na lekarstwo. Z drugiej strony nie mogę (jeszcze) porównać do innych miejsc...

Z tym ściskiem na plaży to masz 100%racji ale tak wygląda tylko koło hotelu po lewej stronie.Tam jest potworny ścisk. 8O
Dromader
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dromader » 13.01.2011 12:14

butcher napisał(a):..... ścisk na plaży ....
akurat tym, to nie tylko Biograd może się "pochwalić" :wink:
pawelh
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelh » 13.01.2011 14:57

Można odwiedzić i Biograd,ale Cro ma tyle niesamowitych miejsc,że żal ich nie odwiedzić biorąc pod uwagę poświęcony czas i dojazd o kosztach nie wspomnę.Oczywiście jedni wolą odpoczywać na spokojnej pustej plaży inny w ścisku gdzie zero prywatności albo zwiedzać piękne miasta i nie tylko.Ja akurat wolę spokój,ale by dało się coś przy okazji zwiedzić.Plan był zawsze prosty wyjazd w ciemno,tydzień w jednym miejscu a drugi gdzie oczy poniosą byle się spodobało.A,że jeździłem dwa razy do roku to w ciągu czterech lat spokojnie mogłem zwiedzić prawie całe wybrzeże i nie tylko.Reasumując Cro jest zbyt piękna by znać ją tylko z perspektywy Biogradu.Pozdrawiam :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Biograd czy inna miejscowość???????? - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies