Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Bilo koło Primosten

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Ustronianka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ustronianka » 23.05.2009 07:33

witam cromaniakow :D

pisalam juz wczesniej ze my do cro 1 raz
namietnie czytam ta strone i wyciagnelam tu wiele info :oczko_usmiech:

z poczatku bylam zblakana dusza nie wiedzac gdzie chcemy jechac czulam sie jak w totalnym chaosie nie wiedzialam co szukac, gdzie, za ile, po co, na co:)))))
ale po kilku nocach nad cro mniej wiecej wiedzialam gdzie uderzyc po raz 1

i wyszlo na Primosten
jedziemy 19 lipca do 1 sierpnia z Łodzi :D
ale ze cos ciezko szlo ze znalezieniem apartamentu tam w dobrej cenie na 4 osoby my i 2 dzieci (3i6)
w koncu znalazlam apartament w BILO kolo Primostenu

i tu moje pytanie.
byl tam ktos tzn czytalam wiele na forum ale o Bilo takie szczątkowe wiesci znalazlam
a jedziemy tu:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

poza tym kontakt przemily z ta Pania, chetna do pomocy, podala numer komorki by sie kontakrtowac kied bede potrzebowac, nawet przesle mapki jak dojechac do niej, dostalam fotki nowe mailem.

chyba milo?

martwi mnie tylko ze do Primosten to z 4km
ale cos za cos
w Bilo podobno plaze ladne (byl jakis pozar jakis czas temu i to jedyny minus poki co?).

acha jeszcze nie wiem jakim autem jedziemy, bo nie wiem czy sie zmiescimy w naszego Peugeota 106 ze wszystkimi bagazami i 2 dzieci 8O
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 23.05.2009 09:46

Ustronianka napisał(a):witam cromaniakow :D pisalam juz wczesniej ze my do cro 1 raz

Primošten to bardzo dobry wybór na 1 raz (poczytaj relacje meeg)

Ustronianka napisał(a):namietnie czytam ta strone i wyciagnelam tu wiele info :oczko_usmiech:

Czy regulamin też był czytany :wink: posty piszemy używając "polskich literek".
(klawiaturę chyba masz odpowiednią, bo w profilu "Łódź" jest poprawnie napisana) :lol:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 23.05.2009 09:53

Koleżanko Ustronianko, wybór miejsca jest bardzo dobry. To, że jest 4 km do Primostenu to szczegół. Gratuluję dobrego wyboru. Najważniejsze to dobre towarzystwo na miejscu. Dalej to koleżanka zobaczy sama jak fajnie jest.
Ustronianka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ustronianka » 23.05.2009 10:17

hmmm dzięki za uświadamianie :) nie wszystko od razu zapamiętałam co do zasad forumowych :cry:
a że piszę często szybko i często po ang. to nie zawsze polskie znaki łapie klawiatura

relacje meeg właśnie czytałam w pierwszym rzucie i z tego też powodu szukałam kwatery w tym rejonie.

w takim razie czy nie mogę się dopisać do kalendarza 2009? skoro usunięto mój post?

czuję się troche zagubiona i potrzebuję zrozumienia :cry:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 23.05.2009 10:24

Ustronianka napisał(a):
w takim razie czy nie mogę się dopisać do kalendarza 2009? skoro usunięto mój post?

czuję się troche zagubiona i potrzebuję zrozumienia :cry:

Jak najbardziej możesz - jak się wpisać , przeczytaj pierwszą stronę Kalendarza :lol:

PS Dziękuję za polskie literki :lol: tak trzymaj :lol:
Ustronianka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ustronianka » 23.05.2009 10:28

:D
jaskol
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) jaskol » 14.12.2009 15:14

Ustronianka napisał(a):ale po kilku nocach nad cro mniej wiecej wiedzialam gdzie uderzyc po raz 1
i wyszlo na Primosten jedziemy 19 lipca do 1 sierpnia z Łodzi :D
ale ze cos ciezko szlo ze znalezieniem apartamentu tam w dobrej cenie na 4 osoby my i 2 dzieci (3i6)
w koncu znalazlam apartament w BILO kolo Primostenu

i tu moje pytanie.
byl tam ktos tzn czytalam wiele na forum ale o Bilo takie szczątkowe wiesci znalazlam
a jedziemy tu:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

poza tym kontakt przemily z ta Pania, chetna do pomocy, podala numer komorki by sie kontakrtowac kied bede potrzebowac, nawet przesle mapki jak dojechac do niej, dostalam fotki nowe mailem.

Czy mozna prosic o komentarz, jak było w Bilo ?
Ustronianka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ustronianka » 14.12.2009 21:37

Witam,
odpiszę prawdopodobnie jutro gdyz dziś już nie mam siły mysli zebrać;)

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone