Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Billboard w Vodicach

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Biker_HR
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Biker_HR » 30.08.2010 21:35

AndrzejJ. napisał(a):Wojna to dla niektórych dzicz i niektórzy za t± dzicz musz± zap³aciæ uczestnicz±c na ³awie oskar¿onych w groteskowym spektaklu.Takie ¿ycie.

Divlje zivotinje napale su Vukovar, Dubrovnik, i tisuce drugih sela i gradova, od Hrvatske, preko Bosne pa sve do Kosova. Hrvatska se je svojim vlastitim snagama uspjela osloboditi tih divljih zivotinja, a Bosna je i danas ostala pod okupacijom.

Na Kosovu je NATO konacno zaustavio krvavi pir tih divljih zivotinja. Ali izgleda da ni neki ljudi bas nemaju sposobnosti shvacanja sasvim jednostavnih stvari.... A to je glavno oruzje, s kojim bi se covjek trebao razlikovati od zvijeri.
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 30.08.2010 21:37

Biker_HR napisał(a):
AndrzejJ. napisał(a):Wojna to dla niektórych dzicz i niektórzy za tą dzicz muszą zapłacić uczestnicząc na ławie oskarżonych w groteskowym spektaklu.Takie życie.

Divlje zivotinje napale su Vukovar, Dubrovnik, i tisuce drugih sela i gradova, od Hrvatske, preko Bosne pa sve do Kosova. Hrvatska se je svojim vlastitim snagama uspjela osloboditi tih divljih zivotinja, a Bosna je i danas ostala pod okupacijom.

Na Kosovu je NATO konacno zaustavio krvavi pir tih divljih zivotinja. Ali izgleda da ni neki ljudi bas nemaju sposobnosti shvacanja sasvim jednostavnih stvari.... A to je glavno oruzje, s kojim bi se covjek trebao razlikovati od zvijeri.

Druga strona dziczy też jest na ławie oskarżonych.
Biker_HR
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Biker_HR » 30.08.2010 21:52

AndrzejJ. napisał(a):Druga strona dziczy te¿ jest na ³awie oskar¿onych.

Nije mi jasno, zbog cega se neki ljudi uopce upustaju u raspravu o stvarima, o kojima nemaju elementarnog pojma, informacija ili saznanja?

I bas me zanima - ako bi netko napao Poljsku, sto bi ti glumio? Malu njeznu mackicu mozda? Nitko u Hrvatskoj nije taj rat zelio, niti je za njega bio uopce spreman. Srbi su to iskoristili, i jos 1991. su pocinili brojne bestijalne masovne ratne zlocine, i pokolje neduznih ljudi.

I sad se na kraju ovdje pojavila "mudra glava", koja nam objasnjava kako su svi u ratu "divlje zivotinje". S time si samo jako puno rekao o sebi, nista drugo.
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 30.08.2010 21:55

Biker_HR napisał(a):
AndrzejJ. napisał(a):Druga strona dziczy też jest na ławie oskarżonych.

Nije mi jasno, zbog cega se neki ljudi uopce upustaju u raspravu o stvarima, o kojima nemaju elementarnog pojma, informacija ili saznanja?

I bas me zanima - ako bi netko napao Poljsku, sto bi ti glumio? Malu njeznu mackicu mozda? Nitko u Hrvatskoj nije taj rat zelio, niti je za njega bio uopce spreman. Srbi su to iskoristili, i jos 1991. su pocinili brojne bestijalne masovne ratne zlocine, i pokolje neduznih ljudi.

I sad se na kraju ovdje pojavila "mudra glava", koja nam objasnjava kako su svi u ratu "divlje zivotinje". S time si samo jako puno rekao o sebi, nista drugo.

Srarataa dupy dwie.
Biker_HR
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Biker_HR » 30.08.2010 21:58

AndrzejJ. napisał(a):Srarataa dupy dwie.

I to su svi tvoji argumenti i odgovori, nema vise?
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 30.08.2010 22:02

Biker_HR napisał(a):
AndrzejJ. napisał(a):Srarataa dupy dwie.

I to su svi tvoji argumenti i odgovori, nema vise?

A jakie są Twoje argumenty? Osobiste .
Wszyscy tam są sądzeni za niewinność.I umrzą jako patroci.
Biker_HR
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Biker_HR » 30.08.2010 22:08

AndrzejJ. napisał(a):A jakie s± Twoje argumenty? Osobiste .
Wszyscy tam s± s±dzeni za niewinno¶æ.I umrz± jako patroci.

Kao prvo, nisi mi odgovorio na moje pitanje, negi si umjesto toga postao vulgaran.

Kao drugo, tvoji mokri snovi ostat ce i dalje samo tvoji snovi, na tvoju veliku zalost!
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 30.08.2010 22:11

Biker_HR napisał(a):
AndrzejJ. napisał(a):A jakie są Twoje argumenty? Osobiste .
Wszyscy tam są sądzeni za niewinność.I umrzą jako patroci.

Kao prvo, nisi mi odgovorio na moje pitanje, negi si umjesto toga postao vulgaran.

Kao drugo, tvoji mokri snovi ostat ce i dalje samo tvoji snovi, na tvoju veliku zalost!

To forum turystyczne.Twoje chore myśli są nam obce.
baca1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) baca1 » 30.08.2010 22:16

Witam
Uszanujmy bohaterow narodowych innych krajow skoro swoich nie potrafimy :oops:
Biker_HR
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Biker_HR » 30.08.2010 22:18

AndrzejJ. napisał(a):To forum turystyczne.Twoje chore my¶li s± nam obce.

Makar je ovo turisticki forum, vrlo je nekulturno kad netko poput tebe vrijedja druge clanove foruma! Netko je na pocetku postavio pitanje, i tko je tebe uopce tjerao na ovu temu, ako se radi o turistickom forumu?

Koliko se moze vidjeti, ti si na ovome forumu i puno ranije s turistickih tema prelazio na neke druge.

Znaci, kako ti odgovara trenutna situacija - jedan put je forum turisticki, drugi put nije... I tvoje uvrede opet govore samo i jedino o tebi.
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 30.08.2010 22:22

Biker_HR napisał(a):[

Znaci, kako ti odgovara trenutna situacija - jedan put je forum turisticki, drugi put nije... I tvoje uvrede opet govore samo i jedino o tebi.

Trolle chodzą swoimi drogami.A resztę dopowiedz sobie sam.
pozdrav
Josko Bulic
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Josko Bulic » 30.08.2010 22:27

Amen.I toliko o Andrzezeju.J. :papa: :papa: :papa:
Biker_HR
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Biker_HR » 30.08.2010 22:28

AndrzejJ. napisał(a):Trolle chodz± swoimi drogami.A resztê dopowiedz sobie sam.
pozdrav

Miljun puta vidjena situacija - u nedostaku dokaza ili argumenata pocinje nervoza, ljutnja, uvrede, fraze i slicno.. :lol:
Biker_HR
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Biker_HR » 30.08.2010 22:29

Josko Bulic napisał(a):Amen.I toliko o Andrzezeju.J.

Vidis da ima koristi i od takvog razgovora - saznali smo ono, sto smo ionako odavno znali.. :papa:
Josko Bulic
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Josko Bulic » 30.08.2010 22:35

:D Laku noć Bikeru HR :D Troll se rodia ,Troll će i umrit nema tu lijeka i popravnosti svi mi znamo ko je i śta ja Andrzej J. :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Billboard w Vodicach - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone