Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Bilety lotnicze do Splitu

Nie każdy musi podróżować swoim samochodem. Autokar, pociąg, samolot ... możliwości jest wiele. W tym dziale także tematyka promów.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
marzeniak
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marzeniak » 07.07.2006 13:27

Witam Was Cromaniacy!
Byłam w Chorwacji na początku czerwca-jeszcze nie był tak gorąco jak jest teraz :wink: z wycieczką na Murterze. Zwiedził Szybienik, Kornaty. Do PN Krka nie było jeszcze kursów :cry: Trochę zobaczyłam,ale jeszcze mi zamało :D Kombinuję, aby może jeszcze na kilka dni w okolice Splitu i Trogiru wyskoczyć w sierpniu. Reflektowałabym na samolot (krótsza podróż, bo autokarem jechaliśmy do CRO 23 godziny). Pomóżcie mi w tzn. ile wyniosłaby mnie podróż dla dwóch osób samolotem do Splitu w obie strony w sierpniu? Jakby coś służę swoją pomocą i radą także! :P
marzeniak
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marzeniak » 07.07.2006 13:36

A może ktoś z was wie ile wyniósłby mnie sam przejazd autokarem z Warszawy (bez wykupywania wycieczki) do Splitu, Trogiru, itp. dla dwóch osób w sierpniu i czy jeszcze można kupić jakieś bilety?
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 07.07.2006 13:43

marzeniak napisał(a):Witam Was Cromaniacy!
Byłam w Chorwacji na początku czerwca-jeszcze nie był tak gorąco jak jest teraz :wink: z wycieczką na Murterze. Zwiedził Szybienik, Kornaty. Do PN Krka nie było jeszcze kursów :cry: Trochę zobaczyłam,ale jeszcze mi zamało :D Kombinuję, aby może jeszcze na kilka dni w okolice Splitu i Trogiru wyskoczyć w sierpniu. Reflektowałabym na samolot (krótsza podróż, bo autokarem jechaliśmy do CRO 23 godziny). Pomóżcie mi w tzn. ile wyniosłaby mnie podróż dla dwóch osób samolotem do Splitu w obie strony w sierpniu? Jakby coś służę swoją pomocą i radą także! :P

wejdź na stronę skyeurope i będziesz wiedziała wszystko odnosnie lotów do Splitu.
pozdrawiam
ilusil
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ilusil » 07.07.2006 19:13

marzeniak napisał(a):A może ktoś z was wie ile wyniósłby mnie sam przejazd autokarem z Warszawy (bez wykupywania wycieczki) do Splitu, Trogiru, itp. dla dwóch osób w sierpniu i czy jeszcze można kupić jakieś bilety?

ok 300 pln w dwie strony dla 1 osoby
Bary i swinki
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bary i swinki » 08.07.2006 17:15

a poda ktoś jakąś linie autokarową świadczącą takowe usługi:D byłbym wdzięczny:D
piokroli
Plażowicz
Autokary

Nieprzeczytany postnapisał(a) piokroli » 15.07.2006 04:53

Masz dwie firmy przewozowe które świadczą przewozy do Chorwacji:
www.pinior.pl
www.skarpatravel.pl/offer_444_2263.html
frigida
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) frigida » 15.07.2006 11:38

ja kupiłam bilet lotniczy SkyEurope za 134 zł z opłatami :lol: w jedną stronę bo po 16. września juz nie latają. Wracam autokarem za 200 zł z Retmanem (na szczęście tylko do Katowic :P

Powrót do Alternatywne środki lokomocji

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone