Dawigs napisał(a): Nasz „sprzedawał” tematy, które usłyszał w czasie tegorocznej wizyty w cerkwi w Kwiatoniu (Beskid Niski)
Tą częścią Waszych wakacji też jestem zainteresowana, gdyż Beskid Niski jest moim awaryjnym planem na rok przyszły.
Nefer napisał(a):Bardzo ładne wnętrze .
dangol napisał(a):Nam nie udało się wejść do cerkwi, tym bardziej cieszy mnie to, co pokazałeś na swoich fotkach
dangol napisał(a):Dawigs napisał(a): Nasz „sprzedawał” tematy, które usłyszał w czasie tegorocznej wizyty w cerkwi w Kwiatoniu (Beskid Niski)
Tą częścią Waszych wakacji też jestem zainteresowana, gdyż Beskid Niski jest moim awaryjnym planem na rok przyszły.
Dawigs napisał(a):Żółty szlak z Mucznego na Bukowe Berdo jak na warunki Bieszczadzkie nie jest aż tak forsowny jak inne wejścia na połoniny.
marze_na napisał(a):
Najgorsze jest chyba podejście niebieskim szlakiem z Ustrzyk na Wielką Rawkę.
Dawigs napisał(a):Mogę coś tam skrobnąć o Wysowej i okolicy ale za wiele tego nie będzie .
Nefer napisał(a):O i znowu Bukowe Berdo - chwilę temu było w relacji dangol.
Nefer napisał(a):Spore zachmurzenie tam mieliście, ale przynajmniej nie padało .
dangol napisał(a):marze_na napisał(a):
Najgorsze jest chyba podejście niebieskim szlakiem z Ustrzyk na Wielką Rawkę.
Też tak to pamiętam, dlatego w tm roku ten szlak odrzuciłam z planów. Nawet w młodości, wolałam tamtędy schodzić (kolana miałam wtedy zdrowe), niż podchodzić.
dangol napisał(a):Dawigs napisał(a):Mogę coś tam skrobnąć o Wysowej i okolicy ale za wiele tego nie będzie .
Byłoby super, bo Wysowa to niezła lokalizacja na zwiedzanie BN.
dangol napisał(a):Ciekawe, jak tam było w czasie covidowym,
dangol napisał(a):Najpierw jednak dalej pokazuj nam Bieszczady
Dawigs napisał(a):Tym szlakiem jeszcze nie miałem okazji wędrować ale coś z tymi wejściami na Rawki jest na rzeczy . My wchodziliśmy z Przełączy Wyżniańskiej na Małą Rawkę ale i tak uznaliśmy to podejście za najtrudniejsze z dotychczasowych..