Extra pogoda i całkiem sympatyczne widoki
Też weszliśmy na Rawkę, ale nie pamiętam którą . Pogoda była marna więc z Krzemieńca zrezygnowaliśmy .
słoma79 napisał(a):Swoją drogą Rawka - Krzemieniec - Rawka to niezły trening dla łydek i kolan
mysza73 napisał(a):Fotka pod słupem zawsze musi być
ruzica napisał(a):W końcu dochodzimy na przełęcz gdzie ludzi jak mrówków.
Z tego miejsca na szczyt Tarnicy mamy 15 minut, ale... Nie chce nam się.
marze_na napisał(a):Parę lat temu byliśmy w Bieszczadach na przełomie sierpnia i września i wraz z nastaniem roku szkolnego ludzi dosłownie wymiotło. Niemal z dnia na dzień szlaki opustoszały .
słoma79 napisał(a):Swoją drogą Rawka - Krzemieniec - Rawka to niezły trening dla łydek i kolan
kulka53 napisał(a):
Też weszliśmy na Rawkę, ale nie pamiętam którą
mysza73 napisał(a):Fotka pod słupem zawsze musi być
piotrf napisał(a):"Korona" to już inna bajka i w niepewnej pogodzie , przy krótkim dniu zdecydowanie odradzam , bo długość trasy to 62 do 67 km ( rózne źródła i różne odległości ) . Za pierwszym razem w czerwcu , w jednym "sznurku" , za drugim - jesienią , z noclegiem pod pałatką ( nad ranem przyprószył nas śnieg )
Pudelek napisał(a):
ciągnie mnie aby zobaczyć zielone Bieszczady, lecz strasznie mnie odstraszają te tłumy!
marze_na napisał(a):Zielone i puste Bieszczady mieliśmy w ostatni tydzień czerwca. Sami na Tarnicy, sami na Rawkach
Pudelek napisał(a):właśnie też mi się tak zdawało iż czerwiec może być najlepszym miesiącem Jeszcze zanim ludzie zaczną główne urlopy, a studenci zerwą się z uczelni.
marze_na napisał(a):Parę lat temu byliśmy w Bieszczadach na przełomie sierpnia i września i wraz z nastaniem roku szkolnego ludzi dosłownie wymiotło. Niemal z dnia na dzień szlaki opustoszały .
słoma79 napisał(a):Mój ulubiony czas w Bieszczadach to październik...pusto, cicho i te kolory
maslinka napisał(a):Przepraszam za wtręty, ale nie mogłam się powstrzymać
słoma79 napisał(a):Dla tych kolorów jestem w stanie przełknąć to skracanie
bluesman napisał(a):Szkoda, że nie można tam jeździć na rowerze