Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):W Dalmacji, w sierpniu.. hm.. to raczej nie klimat na imprezy biegowe...
Pozdrawiam
noyle napisał(a):Byłem dzisiaj na małej imprezce biegowej w Krakowie i widziałem sporo Chorwatów (po szachownicy czer-biał poznałem) . Czy macie wiedzę na temat imprez biegowych organizowanych w Chorwacji np. w sierpniu w Dalmacji? itd.
noyle napisał(a):Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):W Dalmacji, w sierpniu.. hm.. to raczej nie klimat na imprezy biegowe...
Pozdrawiam
Pytałem ogólnie bo wiadomo że Maraton w Dubrowniku w środku lata nie wyjdzie lub bieg 100km w styczniu np w Sljeme. Natomiast bieganie w Dalmacji o 8 rano jest nie do pobicia.
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):noyle napisał(a):Byłem dzisiaj na małej imprezce biegowej w Krakowie i widziałem sporo Chorwatów (po szachownicy czer-biał poznałem) . Czy macie wiedzę na temat imprez biegowych organizowanych w Chorwacji np. w sierpniu w Dalmacji? itd.noyle napisał(a):Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):W Dalmacji, w sierpniu.. hm.. to raczej nie klimat na imprezy biegowe...
Pozdrawiam
Pytałem ogólnie bo wiadomo że Maraton w Dubrowniku w środku lata nie wyjdzie lub bieg 100km w styczniu np w Sljeme. Natomiast bieganie w Dalmacji o 8 rano jest nie do pobicia.
Pytałeś o imprezy biegowe.. więc odpowiedziałam. Wiadomo, że indywidualne uprawienie joggingu (czy kolarstwa szosowego, czy innych tego typu sportów) jest możliwe, ale to trzeba wstać bladym świtem, bo o już po 8.30 słońce potrafi być niemiłosierne...
noyle napisał(a):Czyli rozumiem w Chorwacji nie organizuje się żadnych imprez biegowych
noyle napisał(a):Byłem dzisiaj na małej imprezce biegowej w Krakowie i widziałem sporo Chorwatów (po szachownicy czer-biał poznałem) . Czy macie wiedzę na temat imprez biegowych organizowanych w Chorwacji np. w sierpniu w Dalmacji? itd.
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):noyle napisał(a):Czyli rozumiem w Chorwacji nie organizuje się żadnych imprez biegowych
W Dalmacji, w sierpniu, bo o to pytałeś, to raczej z tym kiepsko...tu kalendarium imprez biegowych.
Pozdrawiam
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko