Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Z Novalji pojechaliśmy na koniec wyspy czyli do Tovarnele. Po drodze mijaliśmy słynne gaje oliwne, o których czytałam na forum. Widoki rzeczywiście ładne i zapadające w pamięci.
Dzięki Martos i Stasiek18. Niestety z braku czasu i lenistwa byliśmy tylko na plaży Sv.Duh i w Mandre. Wiem jak wiele pięknych plaż jest na Pagu, ale zawsze jest powód żeby tam wrócić
Czytałam twoją relację ze zdjęć widać że było fajnie ja prosiłabym namiary do tej willi ile tam jest apartamentów byłam w primosten ale miałam apartament w innej miejscowości teraz chciałam na drugi rok pojechać do primostenu i wynająć tam apartament ale nas jest 15 osób.
W planach była wycieczka do Zadaru dlatego kilka dni przed wyjazdem ze zdumieniem obejrzeliśmy wiadomości o powodzi w Zadarze. Zalane ulice, podtopione auta i zalany plac wokół Kościoła św.Donata. Pomysłowi Chorwaci zorganizowali tam mecz piłki wodnej. Na szczęście podczas naszego pobytu po powodzi nie zostało ani śladu i mogliśmy spokojnie zwiedzać miasto. Przed wyjazdem pojawiły się chmurki, co było nam na rękę, bo i zdjęcia wychodzą ładniejsze i mniej się można zmęczyć. Niestety po przyjeździe słoneczko zagościło na cały dzień na niebie i nie opuściło nas ani na chwilkę.
Oglądając niektóre twoje zdjęcia mógłbym oskarżyć cię o plagiat . Kręciliśmy się w tych samych okolicach w tym roku. My za bazę mieliśmy Sukosan. Twoje zdjęcia ładniejsze, ze mnie i z żony żaden fotograf . Żałuję że nie weszliśmy na wieżę w Zadarze. Było strasznie dużo ludzi i nie chciało nam się czekać. Za to mamy okazję pooglądać u ciebie. Piękne widoki