Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Bibinje

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bernardo
Globtroter
Bibinje

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bernardo » 21.03.2007 20:17

Witam wszystkich
Wyjeżdzamy 19 sierpnia po raz pierwszy / 5 osób / z Oławy do Bibinje.
Samochód chrysler voyager czarny
Pozdrawiam :D
Ostatnio edytowano 22.03.2007 20:21 przez Bernardo, łącznie edytowano 2 razy
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 21.03.2007 20:27

patrząc na ten temat i drugi taki sam,to pewnie złośliwość jakiegoś bardzo starego zgreda forumowicza,prośba do admina by to usunął i w przyszłości usuwał
pozdrav
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 22.03.2007 10:28

Proszę, oto link: forum/viewtopic.php?t=14266&highlight=

Dopisujesz się w ostatnim poście, na końcu wątku, a A to ja uzupełnia te dane w wykazie w pierwszym poscie - tam też znajdziesz info, jakie dane podajemy

Proszę - edytuj w tym watku swój pierwszy post i zmień tytuł na "Tu nic nie ma".
Bernardo
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bernardo » 22.03.2007 19:45

Platon jak na starego cronomaniaka jesteś złośliwy.Jestem na tej stronie nowy i nie wiedziałem jak mam to zrobić.Więcej tolerancji a będzie Ci lżej.
Tak na pocieszenie : też będziesz starym zgredem / nie chcę dodać, złośliwym i zgryżliwym/
Pozdrawiam
dagarts
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dagarts » 22.03.2007 20:22

Miło powitać Oławianina. Ja wyjeżdżam 22 czerwca.
Bernardo
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bernardo » 22.03.2007 20:26

dagarts napisał(a):Miło powitać Oławianina. Ja wyjeżdżam 22 czerwca.
też ten kierunek?
dagarts
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dagarts » 23.03.2007 07:33

To nasz trzeci wyjazd, najpierw był Sukosan koło Zadaru, w ubiegłym roku Zivogosce. Teraz nadszedł czas na Istrię. Pozdrawiam.
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 23.03.2007 08:03

Miłe mam wspomnienia z tymi okolicami bo spędzałam tam pierwsze swoje wakacje w cro!
Pozdrówcie odemnie ten rejon!
Pozdrav
Buber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Buber » 23.03.2007 08:55

Bernardo napisał(a):Platon jak na starego cronomaniaka jesteś złośliwy.Jestem na tej stronie nowy i nie wiedziałem jak mam to zrobić.Więcej tolerancji a będzie Ci lżej.
Tak na pocieszenie : też będziesz starym zgredem / nie chcę dodać, złośliwym i zgryżliwym/
Pozdrawiam

Sorry, że się wcinam, bo jestem tylko młodym zgredem :D, ale znając platona, w swoim poście był on naprawdę bardzo grzeczny :lol: :lol: .
Aha ostatnia rada Plumka, też jest godna przemyślenia.
Pozdrawiam
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 23.03.2007 09:20

Buber napisał(a):...znając platona, w swoim poście był on naprawdę bardzo grzeczny :lol: :lol: .
...

Zgadzam się :lol:

Bernardo witaj na forum :D
asikx
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) asikx » 23.03.2007 09:46

Bernardo napisał(a):Platon jak na starego cronomaniaka jesteś złośliwy.Jestem na tej stronie nowy i nie wiedziałem jak mam to zrobić.Więcej tolerancji a będzie Ci lżej.
Pozdrawiam

Platon ma rację i popieram go w pełnej rozciągłości. Zakładanie na tym forum po raz n-ty wątku "gdzie pierwszy raz", "którędy najlepiej - przez Austrie, Norwegię czy Malediwy" jest nieeleganckie. Świadczy to tylko i wyłącznie o lenistwie autora. Niestety, forum Cro juz dawno przestało bys czytelne i przejrzyste, a coraz bardziej przypomina zlepek postów zupełnie nie pogrupowanych tematycznie, powtarzajacych sie z regularnością pór roku (wiosna - ożywienie i szereg pytań w style "gdzie lepiej", lato - jesień - "byłem tu i tu - pytajcie").
ATSD admin to też niezły leń. I nie jest to z mojej strony semantyczne nadużycie.

Pozdrawiam
Rafał
el_guapo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) el_guapo » 23.03.2007 09:59

Platon ma rację i popieram go w pełnej rozciągłości.

Też to niestety zauważyłem - przyczyną szerzenia się balaganu jest chyba zbyt duża ilość 'kącików' tematycznych. Sam to odczułem na własnej skórze, kiedy znalazłem interesujący mnie, podwieszony temat, a teraz za chiny Ludowe nie pamiętam gdzie to było.
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 23.03.2007 11:51

A ja uważam że powinniście troszkę wyluzować!
Najlepiej według co niektórych mu jeszcze po pysku nastrzelać bo założył nowy wątek.
Plumek ma rację, wystarczy grzecznie zwrócić uwagę.
Nie każdy zaczyna od czytania regulaminu jak wchodzi na forum.
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 23.03.2007 11:55

madzia1981 napisał(a):A ja uważam że powinniście troszkę wyluzować!
Najlepiej według co niektórych mu jeszcze po pysku nastrzelać bo założył nowy wątek.
Plumek ma rację, wystarczy grzecznie zwrócić uwagę.
Nie każdy zaczyna od czytania regulaminu jak wchodzi na forum.

:D :D :D :D :D Madzia Ty to masz "pióro" ........... i dobrego humora.
asikx
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) asikx » 23.03.2007 12:53

madzia1981 napisał(a):Nie każdy zaczyna od czytania regulaminu jak wchodzi na forum.

ooo właśnie. I w tym jest problem.

pozdrawiam
Rafał
Następna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko