Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Bibinje

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bernardo
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bernardo » 23.03.2007 18:21

madzia1981 napisał(a):A ja uważam że powinniście troszkę wyluzować!
Najlepiej według co niektórych mu jeszcze po pysku nastrzelać bo założył nowy wątek.
Plumek ma rację, wystarczy grzecznie zwrócić uwagę.
Nie każdy zaczyna od czytania regulaminu jak wchodzi na forum.

Madzia dziękuję za wsparcie.
Również witam wszystkich serdecznie
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 23.03.2007 18:42

asikx napisał(a):
madzia1981 napisał(a):Nie każdy zaczyna od czytania regulaminu jak wchodzi na forum.

ooo właśnie. I w tym jest problem.

pozdrawiam
Rafał

Rafał .. a Ty przeczytałeś regulamin. ??? ..... ps. ja w życiu żadnego. Za nudna lektura. :wink:
asikx
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) asikx » 23.03.2007 21:35

woka napisał(a):Rafał .. a Ty przeczytałeś regulamin. ??? ..... ps. ja w życiu żadnego. Za nudna lektura. :wink:

Wiesz, akurat czytałem. Nie tylko tutaj, na tym forum, ale na każdym do jakiego przystępuję. Tak samo jak czytam instrukcję obsługi maszynki do strzyżenia lub frytownicy przed pierwszym ich użyciem.
Nie zapoznawanie się z regułami, które są narzucone przez kogoś dla kogoś, w jakimś określonym gronie ludzi, jest lenistwem i niedbalstwem, co w następstwie czyni bałagan i chaos.

A teksty w stylu "nie każdy zaczyna od czytania regulaminu jak wchodzi na forum" kwalifikują się jedynie na to, by stwierdzić: "wyłącz mikrofon, nie masz nic do powiedzenia".

EOT

Pozdrawiam
Rafał
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 23.03.2007 22:35

Utnę ten temat bo staram się być damą Rafale.
Ale nacina mi się jedno zdanie-ech zresztą mało ważne.
Poprzednia strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko