Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

bezpieczenstwo, KLEPTOMANIA

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
simon30de
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) simon30de » 03.02.2010 15:34

CZEŚĆ!

wraz z moja druga połówką wybieramy sie w czasie najbliższych wakacji do państwa o nazwie Chorwacja :):):):) na jeden z tamtejszych kempingów. Moja luba i mnie nurtuje kwestia bezpieczeństwa i ludzi lubiących świadomie albo nieświadomie przywłaszczyć czyjeś rzeczy - krótko mówiąc złodziei.

Jak się można przed takimi osobami sytuacjami zabezpieczyć? Czy na kempingach sa jakieś sejfy? Który kemping jest waszym zdaniem pod tym względem najlepiej przygotowany?

Dziękuje za odpowiedź

Szymek
Ostatnio edytowano 04.02.2010 08:29 przez simon30de, łącznie edytowano 1 raz
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 03.02.2010 15:42

Pytanie o to który z kilkuset kempingów jest najlepszy to dobre pytanie...
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 03.02.2010 15:48

Ja wożę, ze sobą, takie coś:

Obrazek

i takie:

Obrazek

więc o najcenniejsze się nie martwimy :wink:
atolek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) atolek » 03.02.2010 16:08

weldon napisał(a):Ja wożę, ze sobą, takie coś:

Obrazek

i takie:

Obrazek

więc o najcenniejsze się nie martwimy :wink:

uuuu...

to na FKK nie wejdziesz :wink:
Kacper111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kacper111 » 03.02.2010 16:41

w Polsce juz dawno dorwaliby cię złomiarze :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 03.02.2010 16:41

simon30de napisał(a):CZEŚĆ!

wraz z moja druga połówką wybieramy sie w czasie najblizszych wakacji do panstwa o nazwie Chorwacja :):):):) na jeden z tamtejszych kepingów. Moja luba i mnie nurtuje kwestia bezpieczenstwa i ludiz lubiacych swiadomie albo nieswiadomie przywlaszczyc czyjes rzeczy - krótko mowiac złodziei.

jak si emozna przed takimi osobami sytuacjami zabezpieczyc? Czy na kepingach sa jakies sejfy? Ktore kping jest waszym zdaniem pod tym wzgledem najlepiej przygotowany?

Dziekuje za odpowiedz

Szymek

Na pytania w postach napisanych z błędami nie odpowiadam :!:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 03.02.2010 16:42

W poprzednim temacie pisałeś że jedziesz samochodem, więc chyba co cenniejsze możesz w nim zamknąć :?:
Maciej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciej » 03.02.2010 16:45

Jak Ci połówki nie ukradną to o reszte sie nie martw ;)
A na poważnie - to bezpieczeństwo na wysokim poziomie, sejfy sa zwłaszcza na dużych campach no bo ludzie cuda juz na wakacje potrafią wozić.
Pewnie incydentalnie jakieś kradzieże się zdarzają ale dużo lepiej niż np. na włoskich campach - o polskich "polach namiotowych" nie mówiąc.
PozdraV
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 03.02.2010 17:09

Na niektórych spotkałem się ze skrytkami (jak na dworcach).
O sejfach nie słyszałem.

Są lodówki jak Chcesz zamrozić trochę gotówki. :wink:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 03.02.2010 21:27

wraz z moja druga połówką wybieramy sie w czasie najblizszych wakacji do panstwa o nazwie Chorwacja :):):):) na jeden z tamtejszych kepingów. Moja luba i mnie nurtuje kwestia bezpieczenstwa i ludiz lubiacych swiadomie albo nieswiadomie przywlaszczyc czyjes rzeczy - krótko mowiac złodziei.

jak si emozna przed takimi osobami sytuacjami zabezpieczyc? Czy na kepingach sa jakies sejfy? Ktore kping jest waszym zdaniem pod tym wzgledem najlepiej przygotowany?

Dziekuje za odpowiedz

Szymek

Mistrzu kolorowy, cóż za polonista uczył Cię języka polskiego. Jeszcze raz taki numer, a dostaniesz na wejściu żółtą kartkę.
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 03.02.2010 21:45

Dziekuje za odpowiedz

Szymek

Ja gdybym miała takie obawy jak Ty, nie pojechałabym do Cro.
Tfu! Nigdzie bym nie pojechała, nawet na dwór nie wychodziła.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 03.02.2010 22:02

Koleżanka Madzia to gdzie zdjęcie na avatorku sobie robiła. Nie powiem, do twarzy koleżance.
simon30de
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) simon30de » 04.02.2010 08:31

darek1 napisał(a):

Dziekuje za odpowiedz

Szymek

Mistrzu kolorowy, cóż za polonista uczył Cię języka polskiego. Jeszcze raz taki numer, a dostaniesz na wejściu żółtą kartkę.

dziekuje mistrzu za konkretna odpowiedź na moje pytanie.. cieszy mnie że przynajmniej przez to forum udalo mi sie poznac Ciebie - czlowieka ktory nigdy nie robi błędów.

To zaszczyt dla mnie.

Pozdrawiam i życzę miłego dnia :)
filip122 vel Darek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) filip122 vel Darek » 04.02.2010 17:43

darek1 napisał(a):Koleżanka Madzia to gdzie zdjęcie na avatorku sobie robiła. Nie powiem, do twarzy koleżance.

Strzelam ze to Egipt na 101 % :lol: :lol: :lol:

simon30de napisał(a):dziekuje mistrzu za konkretna odpowiedź na moje pytanie.. cieszy mnie że przynajmniej przez to forum udalo mi sie poznac Ciebie - czlowieka ktory nigdy nie robi błędów.

To zaszczyt dla mnie.

Pozdrawiam i życzę miłego dnia :)

Nie wiem jakiej przeglądarki używasz , ale Firefox ma taka opcje ze wężykiem podkreśla wyrazy błędnie napisane , Wystarczy poświecić nieco czasu i prawym klawiszem na wyraz dostaniesz podpowiedzi prawidłowej pisowni . Ot cala filozofia pisać na forum bez błędów :wink: :wink: :wink: :wink:
Ostatnio edytowano 04.02.2010 20:59 przez filip122 vel Darek, łącznie edytowano 2 razy
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 04.02.2010 20:45

blednie

:lol:
Ot cala filozofia pisać na forum bez błędów
Następna strona

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone