mysza73 napisał(a):dangol napisał(a):Kolejny przystanek to Naxos…
To ja tu wysiadam ...
Witam serdecznie, ja z wysiafalabym na każdej kolejnej nie wiedziałam, która wyspę wybrać. Na żadnej jeszcze w tym rejonie nie byłam. Od której zacząć?
mysza73 napisał(a):dangol napisał(a):Kolejny przystanek to Naxos…
To ja tu wysiadam ...
ZytaS napisał(a):mysza73 napisał(a):dangol napisał(a):Kolejny przystanek to Naxos…
To ja tu wysiadam ...
Witam serdecznie, ja z wysiafalabym na każdej kolejnej nie wiedziałam, która wyspę wybrać. Na żadnej jeszcze w tym rejonie nie byłam. Od której zacząć?
dangol napisał(a):mysza73 napisał(a): z czystym sumieniem wysłałabym Cię na Tinos
Tinos to wyspa s klimatem , mam nadzieję że kiedyś też tam wysiądę
ZytaS napisał(a): wolałabym jednak z czterema kółkami, bo co z pieskiem
No ja nie widzę... tak dla informacji...mysza73 napisał(a):Ja też byłam tylko na kilku, ale z czystym sumieniem wysłałabym Cię na Tinos (tu jest moja relacja, tylko nie wiem czy aktualnie zdjęcia widać )
piekara114 napisał(a):No ja nie widzę... tak dla informacji...mysza73 napisał(a):Ja też byłam tylko na kilku, ale z czystym sumieniem wysłałabym Cię na Tinos (tu jest moja relacja, tylko nie wiem czy aktualnie zdjęcia widać )
A domek śliczny, widok też mega satysfakcjonujący...
ZytaS napisał(a):piekara114 napisał(a):No ja nie widzę... tak dla informacji...mysza73 napisał(a):Ja też byłam tylko na kilku, ale z czystym sumieniem wysłałabym Cię na Tinos (tu jest moja relacja, tylko nie wiem czy aktualnie zdjęcia widać )
A domek śliczny, widok też mega satysfakcjonujący...
O... na Tinos,ja też nie widzę niestety zdjęć, a opis bardzo obiecujący: biele, błękity...