Na Rusinową z Wierch Poroniec to 1h spokojnym spacerem, nawet zimą. W zimie kilka razy już Polanę odwiedziliśmy...
Polecam.
Nefer napisał(a):Ładne widoki z Kasprowego, pomimo braku dobrej przejrzystości powietrza.
wiola2012 napisał(a):Jutro wyjeżdżam do Bukowiny, co prawda w ramach pracy, ale też sobie popatrzę
Myślałam nawet, żeby po nartach wybrać się na Rusinową Polanę, ale dzień jeszcze za krótki.
piekara114 napisał(a):Na Rusinową z Wierch Poroniec to 1h spokojnym spacerem, nawet zimą. W zimie kilka razy już Polanę odwiedziliśmy...
Polecam.
piekara114 napisał(a):Dolinę i Schronisko także zaliczyliśmy rowerami. Nie powiem ja d.. mnie bolała po tym kamiennym odcinku....
Nefer napisał(a):Znajome widoki. Szlak, którym szliście, miałem okazję pokonywać, tylko zwykle w drugą stronę .
Nefer napisał(a):A w schronisku pod Durbaszką kiedyś nawet nocowałem, było tam tanio, ale nie mieli piwa (ponoć dlatego, że to schronisko należy do hufca ZHP z Krakowa).
piekara114 napisał(a):24 szczyt KGP - zazdroszczę. Ja mam ledwie 4 zaliczone z książeczka, choć ogólnie więcej ich już odwiedziłam, no ale nie zaliczą....
Co Wam zostało oprócz Rysów?
Nefer napisał(a):Dawigs napisał(a):Z piwem jest tak dalej ale ... pod schroniskiem ustawiono budę, w której piwo już kupić można
Czyli jak ktoś piwa spragniony, to i pod Durbaszką jest już teraz uratowany .