maslinka napisał(a):W polskich Tatrach też nie bywam z powodu zagęszczenia (ostatnio byliśmy w kwietniu 2009), chociaż mam do nich ogromy sentyment. Końcówka mojej podstawówki i początek liceum to częste wyjazdy do Bukowiny z ciotką i kuzynem i dużo łazikowania
U mnie fascynacja Tatrami przypada na okres szkoły średniej i czasu studiów. Ale podobnie jak u Ciebie mam do nich duży sentyment .
maslinka napisał(a):Twoje zdjęcia są piękne i bardzo zachęcają do powrotu
Bratwojciech napisał(a):W tym roku po długiej nieobecności odwiedziłem Tatry w marcu. Oczywiście wyjazd był narciarski, ale zabrałem buciory do łażenia i pewnego dnia ruszyłem. Powiem Ci Agnieszko, że tak pustych szlaków w Tatrach dawno nie widziałem. Oczywiście nie mam na myśli zimowego zdobywania Tatr wysokich (bo jestem za cienki na takie wyzwania), ale już samo patrzenie na te cudne góry daje dużo radochy. Pamiętam sporo zdjęć z Twoich zimowych wypadów w tym sezonie, więc może Tatry zimą .
Też lubię chociażby popatrzeć na góry z daleka . Czasem w mojej poprzedniej firmie mieliśmy w Zakopanem firmowe wigilie. Jak tylko była okazja to na Kasprowy lub przynajmniej Gubałówkę wjeżdżałem .
Bratwojciech napisał(a):Co do wątku autora, to wyprawa zacna, a zdjęcia fantastyczne
Dziękuję .
maslinka napisał(a):Twoje zdjęcia są piękne i bardzo zachęcają do powrotu
Zapraszam na kolejną porcję tym razem już ze szczytu .