Roxi napisał(a):Super uporządkowane, teraz tylko zaglądać i wybierać wycieczki
NIESTETY! Nie mam w tym sezonie zbyt dużo roboty z tym spisem. Prawie nikt nie chodzi lub nikt nic nie zamieszcza...
Roxi napisał(a):Super uporządkowane, teraz tylko zaglądać i wybierać wycieczki
Fatamorgana napisał(a):Jak tam plany na jesień w górach?
Fatra, Tatry są w nich?
piwo34 napisał(a):Wątek się jak najbardziej przydaje. Teraz już wiem skąd ten wizerunek na puszce złotego Radegasta, którego kupiłem w niedzielę na Czantorii
Pozdrawiam
Piotrek
Interseal napisał(a):Właśnie pokazałem w pracy mojemu czeskiemu koledze zbliżenie na twarz Radegasta ... z głupim pytaniem, czy wie kto to jest...
"Jasneee.... to jak byś mi pokazał zdjęcie mojej żony....Czecha nie pytaj o takie rzeczy..." a ja myślałem, że znam i widziałem żonę kolegi
Interseal napisał(a):Zastanawia mnie bizantyjski krzyż w rękach świętych...? Sama kaplica także jakby obrządku wschodniego...
Interseal napisał(a):Właśnie pokazałem w pracy mojemu czeskiemu koledze zbliżenie na twarz Radegasta ... z głupim pytaniem, czy wie kto to jest...
"Jasneee.... to jak byś mi pokazał zdjęcie mojej żony....Czecha nie pytaj o takie rzeczy..." a ja myślałem, że znam i widziałem żonę kolegi
Osobiście cieszę się , że założony kiedyś przeze mnie temat jest pomocny.
Pozdrawiam.
Interseal napisał(a):Mnie ciągnie w kierunku Beskidu Niskiego, a Mariolę w Małą Fatrę. Zobaczymy skąd będzie i gdzie zamieszczę opis...
Pozdrawiam.
na Przysłopie ...nadal pachnie tam PRL-em