maslinka napisał(a):Jutro postaram się wrzucić opis wycieczki
Czekam, czekam, z przyjemnością ponapawam się zimową Babią .
Nefer napisał(a):maslinka napisał(a):Jutro postaram się wrzucić opis wycieczki
Czekam, czekam, z przyjemnością ponapawam się zimową Babią .
Nefer napisał(a):Tylko teraz zauważyłem, że dotarliście na Małą Babią, a nie samą Babią. Ale nie ma to znaczenia, piękna wycieczka .
Sara76 napisał(a):Fajna ta Wasza wycieczka i widoki się nieźle zapowiadają...
maslinka napisał(a):Mijamy takie urządzenie:
Ktoś wie, do czego służy?
ruzica napisał(a):A ja bym akurat chciała zobaczyć widmo brockenu. Wystarczy zobaczyć 3 razy, żeby się klątwa odczarowała
piekara114 napisał(a):Zaciekawiło mnie to. Niestety mój kolega zza biurka, górski łazik, nie miał pojęcia co to jest. Ale od czego jest fb i grupa Beskidomaniacy..... Dużo ciekawych interpretacji zdjęcia się pojawiło...
piekara114 napisał(a):Ale chyba też dość realna odpowiedź, ale nie wiem na 100% czy to jest to, bo się nie znam:
maslinka napisał(a):ruzica napisał(a):A ja bym akurat chciała zobaczyć widmo brockenu. Wystarczy zobaczyć 3 razy, żeby się klątwa odczarowała
No tak, wystarczy 3 razy
W każdy weekend wypad w Tatry, gdzieś wysoko i może by się udało. Tylko wtedy ryzyko też wzrasta...
Dawigs napisał(a):maslinka napisał(a):ruzica napisał(a):A ja bym akurat chciała zobaczyć widmo brockenu. Wystarczy zobaczyć 3 razy, żeby się klątwa odczarowała
No tak, wystarczy 3 razy
W każdy weekend wypad w Tatry, gdzieś wysoko i może by się udało. Tylko wtedy ryzyko też wzrasta...
Nie trzeba wcale bardzo wysoko. Miałem okazję jeszcze w czasach studenckich doświadczyć tego zjawiska będąc na Kościelcu . Robi wrażenie .
piekara114 napisał(a):Myślałam, że wiatr Was pogonił ze szlaku i dlatego Babią odpuściliście, a to jedak czas....
Nefer napisał(a):Ale cudnie - zimowo i pusto .