Z przyjemnością minirelację przeczytam i obejrzę.
A Rysianka niegdyś była znana ze wspaniałej szarlotki.
maslinka napisał(a):Dzisiaj wybraliśmy się na Halę Rysianka Było cudnie!
Nefer napisał(a):A Rysianka niegdyś była znana ze wspaniałej szarlotki.
mchrob napisał(a):Rysianka i widoki z niej. Tam jest pięknie
Nefer napisał(a):Z przyjemnością minirelację przeczytam i obejrzę.
A Rysianka niegdyś była znana ze wspaniałej szarlotki.
greenrs napisał(a):Niewątpliwe musiało być cudnie. To jeden z piękniejszych zakątków Beskidu Żywieckiego. Jestem ciekaw relacji i Waszej trasy
Dawigs napisał(a):Ładny widok i jeszcze sporo śniegu .
greenrs napisał(a):Nefer napisał(a):A Rysianka niegdyś była znana ze wspaniałej szarlotki.
Dziś z najlepszej kuchni słynie sąsiednia Lipowska. Kilka lat temu schronisko zdobyło chyba pierwsze miejsce w tej kategorii. To tylko 10 minut drogi ale warto zajść na pierogi. Takich jak tam nie jadłem jeszcze nigdzie. Bywam tam od czasu do czasu i pierogi na Lipowskiej to zawsze obowiązkowy punkt wycieczki
Nefer napisał(a):Piękne błękity na niektórych zdjęciach.
Nefer napisał(a):greenrs napisał(a):Nefer napisał(a):A Rysianka niegdyś była znana ze wspaniałej szarlotki.
Dziś z najlepszej kuchni słynie sąsiednia Lipowska. Kilka lat temu schronisko zdobyło chyba pierwsze miejsce w tej kategorii. To tylko 10 minut drogi ale warto zajść na pierogi. Takich jak tam nie jadłem jeszcze nigdzie. Bywam tam od czasu do czasu i pierogi na Lipowskiej to zawsze obowiązkowy punkt wycieczki
Tak, też słyszałem o tej nagrodzie. A miałem też kiedyś przyjemność jeść na Lipowskiej i tamże nocować.
Janusz Bajcer napisał(a):Syn zaprasza na niedzielną Drapę
maslinka napisał(a):Jesteśmy tu drugi raz w życiu, pierwszy był w czerwcu zeszłego roku. Może następnym razem zjemy coś w tym kultowym miejscu Do trzech razy sztuka
Nefer napisał(a):Co tu kryć - po prostu cudnie .
Dawigs napisał(a):Ale widoki
mchrob napisał(a):Z powodu pandemii ludzie chyba zaczęli chodzić w góry.
greenrs napisał(a):Za trzecim razem (gdy będzie już ciepło), polecam szlak z Ujsół od starej poczty - najpierw czarny na Zapolankę a później żółty przez Halę Redykalną. Nie pożałujecie