piekara114 napisał(a):Większej ilości śniegu to ja dawno nie widzialam.
Będzie powódź, będą podtopienia. Tam w górach, u Ciebie. Worki z piaskiem trza szykować. To nie żart Piekara to realia zycia.
piotrf napisał(a):Piękna wycieczka , Agnieszko , u nas pogoda nie zachęcała do spacerów - marznący deszcz , oblodzenie . . . za to tydzień wcześniej było sporo śniegu
piotrf napisał(a):Fajna ta nowa Telesforówka
Nefer napisał(a):maslinka napisał(a):Nefer napisał(a):Fajna wycieczka .
Było bardzo fajnie Polubiłam zimowe łazikowanie
No tak - nie ma nart, to są wędrówki .
Dawigs napisał(a):Dziwna ta zima. W górach ciepło, marznące deszcze a u nas mróz trzyma i ciągle dostarczają świeże dostawy śniegu . Takich ilości dawno nie było ...
maslinka napisał(a):W ten weekend, jak otworzą się ośrodki narciarskie (już legalnie ), będziemy mieć niezłą zagwozdkę Nie wiem, czy nie wybiorę górskiego spaceru zamiast stania w kolejce do wyciągu
Nefer napisał(a):maslinka napisał(a):W ten weekend, jak otworzą się ośrodki narciarskie (już legalnie ), będziemy mieć niezłą zagwozdkę Nie wiem, czy nie wybiorę górskiego spaceru zamiast stania w kolejce do wyciągu
Ja bym wybrał spacer..., ale też dlatego (oprócz kolejek), że narciarz ze mnie żaden .
piotrf napisał(a):Śniegu nam już nie brakuje , przez dwie ostatnie doby spadło go tyle , że wszędzie słychać szuranie łopat , przy okazji miło pogadać z sąsiadami i stwierdzić , że wszyscy zdrowi
Pada nadal .
Dawigs napisał(a):Maslinko, Piotrze kusiliście zimowymi wyjściami i tak dziś nastąpił nasz zimowy debiut
maslinka napisał(a):Dawigs napisał(a):Maslinko, Piotrze kusiliście zimowymi wyjściami i tak dziś nastąpił nasz zimowy debiut
Pięknie! Super, że się Wam spodobało Pogoda była świetna; dobry dzień na rozpoczęcie zimowych górskich spacerów
maslinka napisał(a):Zdjęcia i opis wrzucę jutro. Dziś tylko walentynkowy akcent
Pozdrawiam