Interseal. napisał(a):Zdjęcie zrobione na Klimczoku około ósmej rano.
Przepiękne!
Tylko, żeby zobaczyć takie cuda, trzeba się poświęcić i wstać w środku nocy , ale chyba warto...
maslinka napisał(a):Tylko, żeby zobaczyć takie cuda, trzeba się poświęcić i wstać w środku nocy , ale chyba warto...
Interseal. napisał(a):maslinka napisał(a):Tylko, żeby zobaczyć takie cuda, trzeba się poświęcić i wstać w środku nocy , ale chyba warto...
Dla takich widoków...
6:15 AM nad Sokolicą.
maslinka napisał(a):Ten weekend jest, jak na złość, deszczowy A cały tydzień, kiedy trzeba było pracować, świeciło słońce Pogoda bywa złośliwa...
Ponieważ nowego materiału zdjęciowego brak, powspominam trochę
maslinka napisał(a):Przechodzimy przez Halę Jaworową:
greenrs napisał(a):Mnie też pogoda pokrzyżowała plany bo miałem chrapkę na jakąś wędrówkę Może za tydzień się uda.
Interseal. napisał(a):maslinka napisał(a):Przechodzimy przez Halę Jaworową:
Cześć
Trochę się uśmiecham, gdyż jest to miejsce gdzie nigdy nie byłem.
Chyba jedyny szlak w Brennej, którym nie szedłem.
Interseal. napisał(a):Dziś natomiast poszedłem tylko na spacer na polanę na Groniku przy zielonym szlaku na Trzy Kopce Wiślańskie, a po obiedzie na Świniorkę przy niebieskim szlaku na Równicę.
Nefer napisał(a):To taki mix z różnych szlaków: niebieski Muszyna - Legnava po stronie słowackiej; żółty między Górą Parkową a Huzarami; droga techniczna ze schroniska na Jaworzynie do Czarnego Potoku.
maslinka napisał(a):Nie znam zbyt dobrze Beskidu Sądeckiego. Trochę za daleko od nas na jednodniową wycieczkę, a z noclegami byliśmy tam tylko raz - w maju 2007 roku, w Rytrze. Trzeba będzie kiedyś powtórzyć
maslinka napisał(a):1 maja 2019: Horní Lomná - Kolářova chata Slavíč (915 m) - Chata Kamenitý - Horní Lomná
maslinka napisał(a):Wrzucę jeszcze wycieczkę sprzed roku - z czeskiego Beskidu Śląsko-Morawskiego. Była to w zasadzie wędrówka od chaty do chaty
Nefer napisał(a):Ja bardzo lubię Beskid Sądecki, wielokrotnie tam bywałem. I uważam, że warto tam się wybrać nawet na dłużej .
Interseal. napisał(a):W Śląsko-Morawskim chat nie brakuje
W ubiegłym roku zrobiliśmy kilka fajnych pętelek idąc "od chaty do chaty".