mlodababka napisał(a):Witamy
PS - czy podróżujący do Włoch mają swoje naklejki?
Oczywiście CRO.PL
Miłego wypoczynku
mlodababka napisał(a):Witamy
rysiek_r74 napisał(a):mlodababka napisał(a):Witamy
Oczywiście CRO.PL
Miłego wypoczynku
marcinbb napisał(a):My startujemy z 2 na 3 lipca skoro świt, z Wrocławia przez Niemcy, Insbruck, nocleg w Hotelu Brenner później do Toskanii. Co do naklejek nie stać mnie wczoraj zrobiłem sobie prezent na wyjazd i nawet na paliwo już nie starczyło:/
marcinbb napisał(a):Dokładnie jednak praca zmusiła mnie do przekładania urlopu aby mieć szanse na "odkopanie się z zaległości" stąd 2 dni przed i 2 dni po urlopie pracujące.
Zresztą wyjazd w tygodniu z małym dzieckiem - mam nadzieje będzie skutkował pustkami na autostradach i uda mi się pokonać te 1000 km do hotelu bo to optymistyczny scenariusz.
Do Asyżu mamy rzut beretem i na pewno tam pojedziemy pytanie tylko czy 7.07 wieczorem raczej nie chciał bym Cię nachodzić po takiej "trasie" tym bardziej że nasza córa wieczorem (21:00) lubi być już wykąpana i przygotowana do snu.
Ze swojej strony zapraszam do Monte S Savino mała mieścina, ale serwują chyba najlepszą kawę w okolicy a w środy i soboty organizują Mercato okazja aby wydać kilka e. A jak nie to można się spotkać w połowie drogi
Na miejscu mam internet więc skrobnę co nieco jak wyglądała trasa i czego ewentualnie unikać.
marcinbb napisał(a):Wiemy jak na miejscu z wi-fi bardziej go nie ma niż jest, dlatego już zaopatrzyłem się we Włoskiego SIM`a z tamtejszego TIM`a ( ale rymuje ) aby mobilnie można było coś sprawdzić a nie korzystać z gprs`a w roamingu.
Jak Asyż jest dla Was tranzytem to będzie się Wam należał dobry odpoczynek bo jeśli dobrze rozumiem z PL chcesz aż tam dojechać.
marcinbb napisał(a):
Internet Start ( 2 Gb przez 30 dni GPRS/EDGE/UMTS/HSPA ) 17e UWAGA nie działa VoIP
marcinbb napisał(a):Karta zawsze jest taka sama różnica polega na sms`ie aktywacyjnym i kwocie doładowania jaką musisz mieć na koncie.