Krystof napisał(a):
a po drugie - jak będziesz takim "badaczem owadzich nogów", to Ci życia nie starczy ;@)
Tak czy owak nie starczy
Ceny mobilhomów w sumie nieważne nawet w której czesci Włoch kształtują się w terminie 07.07.-18.08.2012... w granicach 139 - 149 Euro za mobilhome - za całą rodzinę.. Jeśli chcecie klimę to koszt wzrasta jeszcze ok. 5-8 Euro na 1 dzień.
Do tego trzeba zapłacić za sprzątanie końcowe aż 38 Euro, koszt korzytania z basenu o 15 Euro za osobę za cały pobyt..
paweł_ko napisał(a):
I tu mam pytanko : może ktoś mi by podrzucił co na Sycylii i w połudnowych Włoszech z zabytków starożytności warto zobaczyć? Nie wszystko jest w przewodnikach, a czasami te nie opisane rzeczy są zdecydowanie ładniejsze.
kw napisał(a):paweł_ko napisał(a):
I tu mam pytanko : może ktoś mi by podrzucił co na Sycylii i w połudnowych Włoszech z zabytków starożytności warto zobaczyć? Nie wszystko jest w przewodnikach, a czasami te nie opisane rzeczy są zdecydowanie ładniejsze.
Moim zdaniem, z tych przewodnikowych warto zobaczyć Segestę, Agrigento, Syrakuzy, Taorminę. Willa rzymska w Piazza Armerina też jest w sporej części udostępniona (niestety, bez "kobiet w bikini").
Wnętrza normańskie w Palermo też warte odwiedzenia, głównie ze względu na wspaniałe mozaiki. W Palermo warto też odwiedzić operę, trzecią co do wielkości w Europie. W cenie biletu można sobie posiedzieć w loży królewskiej
Krzysztof
bezelek_89 napisał(a):nei mam tego bólu, gdyż nie jadam zwykłego pieczywa, a ziarnsty tostowy na 10dni zabrałem ze sobą z pl i tosty były na śniadanko:)
ze wszystkim można sobie poradzić!
jarkotowa napisał(a):Mam idiotyczne pytanie, ale wynika ono z braku wiedzy . W tym roku po raz pierwszy jedziemy pod namiot do IT. Czy możecie mi powiedzieć jak z bezpieczeństwem na campingach? Czy opuszczając camping mogę bezpiecznie zostawić rzeczy typu kamera, laptop w samochodzie? Czy sprzęt turystyczny mogę zostawić w namiocie czy muszę go upychać w samochodzie?