Apartament z oferty interhome. Były dwie miejscówki w Toscolano - jedna przy głównej drodze została przez nas natychmiast odrzucona - i słusznie!; wybraliśmy druga dostępną.
Fajnie połozony apartamentowiec, sam apartament komfortowy, całe otoczenie czyste, schludne i wygodne.
Kilka fotek z apartamentu:
salon
kuchnia + jadalnia
W jadalni chyba ani razu nie jedliśmy - taras był lepszy:)
Basen do naszej dyspozycji, woda i okolice czysciuteńkie, tłumów... jak widać brak:)
Do godz. 23 podswietlony zatem wieczorne pływanie - jak najbardziej:) - Temperatura.... nawet dla największych zmarzluchów - baaardzo, bardzo!
Sypialnia:
Łazienka:
Druga sypialnia - dla dzieci - łóżko piętrowe, dużo miejsca do zabawy, biurko, jakies dziecięce lampki itp
Nie ma tego na zdjęciu.... no ale ja nie mam małych dzieci, więc to było nieistotne:)
Budynek ma 2 pietra, winda wywozi na taras na dachu:
widok na okolicę:
Widok na nasz basen w dole:
[/URL]
Ogólnie cały obiekt kameralny - tylko jeden apartament w ofercie interhome. Wiele apartamentów było pustych pod koniec sierpnia, kilka jest zasiedlonych na stale przez cały rok.
Każdy z każdym się wita, trawka koszona raz w tygodniu, basen sprzatany, filtry wymieniane itp 2 razy w tygodniu. Komfortowo i spokojnie. Kuchnia wyposażona maksymalnie, wielka lodówka z zamrażalnikiem (niewidoczna na foto), 2 expresy do kawy, kuchenka gazowa i mikrofalówka. pełne wyposażenie garnkowo-talerzowo-sztućcowo-szklankowe. Klimatyzacja w kazdy pokoju oddzielna. Mieszkanie na parterze - nie wymagało włączania, mimi ...konkretnych upałów (do 40stopni!)
Kilka fotek z okolicy - tak żeby klimat regionu może pokazać:
1.
2.
[/URL]
3.
[/URL]
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10:
11. jak to we Włoszech - byle kościół - zupelnie nie oznakowany jako zabytkowy... i ma tak:
Generalnie zycie nad Gardą toczy się spokojnie (poza szczytem sezonu), dostojnie, bogato i pysznie:) (w gelaterii na foto doliczyłam się 49 różnych smaków! - w głowach się ludziom przewraca! - ale pysznie jest!)
Znad Gardy... wszędzie niedaleko;)
12. Bo to...to każdy zna... jest oznakowane;)
13.
14. Ja tradycyjnie wymykam się z tłumu...
15.
16. ...choć lubię go obserwować
aaa i nie dam sobie powiedzieć, że Wenecja jest bleee
17.
18.
Kto wytrwał do końca, ten zuch! Nie zanudzam dłużej. Do Włoch zawsze warto jechać!