W 10tony montana napisał(a):Siedziałaś z Rusjanami na plaży gdzieś na zachodzie, gdzie nic nie ma....
A tyle fajnych rzeczy na wschodzie plus Góry Troodos
Koleżanka jest teraz z rodziną po raz 3, każdorazowo po 2 tyg.
W 10tony montana napisał(a):Siedziałaś z Rusjanami na plaży gdzieś na zachodzie, gdzie nic nie ma....
A tyle fajnych rzeczy na wschodzie plus Góry Troodos
piekara114 napisał(a):Ja jeśli się uda będę mogła gdzieś polecieć po 25 tym października i biorę pod uwagę Kanary lub Turcję
wiola2012 napisał(a):piekara114 napisał(a):Ja jeśli się uda będę mogła gdzieś polecieć po 25 tym października i biorę pod uwagę Kanary lub Turcję
Kanary tez świetny pomysł, Turcję chcę samochodem , a ten Cypr mnie kusi, żeby sobie własne zdanie wyrobić . Nastawiłam się na Włochy, ale jak pogoda niepewna, to przy moim szczęściu będzie więcej deszczu niż słońca.
Wasze relacje czytałam i nawet u Agnieszki mi się podobało .
mysza73 napisał(a):nawet pół zdjęcia nie dostałam
Wybaczammarze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):nawet pół zdjęcia nie dostałam
Przepraszam . Tak mnie porwał ten Mediolan .
Duomo fantastyczna , chociaż spora część w remoncie i efekt na dachu mógłby być dużo lepszy.
To nie jamarze_na napisał(a):W ogóle nie rozumiem tych co mówią, że w Milano nie ma nic poza katedrą, zamkiem i Ostatnią Wieczerzą .
marze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):nawet pół zdjęcia nie dostałam
W ogóle nie rozumiem tych co mówią, że w Milano nie ma nic poza katedrą, zamkiem i Ostatnią Wieczerzą .
Super miasto