Tak jak Marzena pisała, a Tony potwierdził. 2 noce w Marsali, potem Trapani.
Dziś ostatni dzień na wyspie, jutro rano wylot
piekara114 napisał(a):
Czwartek - niedziela pogoda ekstra, poniedziałek deszcz, wczoraj i dziś do południa siąpiło i gdzie ta słoneczna Italia bo miała być na południe od Rzymu czy Neapolu....
mysza73 napisał(a):Napisz w skrócie jak się tam najlepiej dostaćpiekara114 napisał(a):Fotka z kąpieli to na Flavignanie właśnie - jeden z najważniejszych celów wyjazdu
piekara114 napisał(a):Tak jak Marzena pisała, a Tony potwierdził. 2 noce w Marsali, potem Trapani.
Dziś ostatni dzień na wyspie, jutro rano wylot
piekara114 napisał(a):Fotka z kąpieli to na Flavignanie właśnie - jeden z najważniejszych celów wyjazdu
piekara114 napisał(a):Zachód wyspy to brud brudem pogania....
piekara114 napisał(a):Samochód na 1 dzień do Selnunite i w przyszłości to rozwiązanie ostateczne...
piekara114 napisał(a):Treinitalia - jechalismy raz i się zakochałam
piekara114 napisał(a):Zachód wyspy to brud brudem pogania....
piekara114 napisał(a): gdzie ta słoneczna Italia bo miała być na południe od Rzymu czy Neapolu....
Irek.Be napisał(a):Dzięki za info - pizza zawsze mile widziana .
Śniadanie mamy w cenie noclegu, a hotel ma przy okazji duży własny parking - dostępny jeszcze przed "check-in".
Do Wenecji 15 minut autobusem.
Północne Włochy + Austria to plan na kolejne wakacje.
mysza73 napisał(a):Też czekam na jutrzejszy etapmarze_na napisał(a):Proszę trzymać kciuki za pogodę na Amalfitanie i zasiadać przed tv .
Mnie bardziej zakoczyło ile śniegu było na meciemarze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):Też czekam na jutrzejszy etapmarze_na napisał(a):Proszę trzymać kciuki za pogodę na Amalfitanie i zasiadać przed tv .
Że będzie wow na tym etapie to się spodziewałam, ale dzisiejsza trasa to kompletne zaskoczenie. Słabo znam Abruzje, jeszcze mniej Molise i ilość miasteczek i wiosek powodujących opad szczęki mocno mnie zaskoczyła .
Przybyło pinezek na mapie .