Tak tanio czy tak bajeczne miejscówki? Kiedy to lecicie? Bo do Neaplu to w kwietniu czy lutym jeśli dobrze pamiętam...marze_na napisał(a):Ja z kolei robię wstępne przymiarki do Sycylii i przegladanie ofert noclegów to czysta przyjemność .
Tak tanio czy tak bajeczne miejscówki? Kiedy to lecicie? Bo do Neaplu to w kwietniu czy lutym jeśli dobrze pamiętam...marze_na napisał(a):Ja z kolei robię wstępne przymiarki do Sycylii i przegladanie ofert noclegów to czysta przyjemność .
piekara114 napisał(a):Tak tanio czy tak bajeczne miejscówki? Kiedy to lecicie? Bo do Neaplu to w kwietniu czy lutym jeśli dobrze pamiętam...marze_na napisał(a):Ja z kolei robię wstępne przymiarki do Sycylii i przegladanie ofert noclegów to czysta przyjemność .
marze_na napisał(a):A w Neapolu lądujemy już w ten piątek. Apartament przy Via Duomo, ok. 80 m2, salon, kuchnia, dwie sypialnie i dwie łazienki dla trzech osób kosztuje nas 45€ za dobę. Ocena na booking 9,5. Tak to ja mogę podróżować .
piekara114 napisał(a):Super, też miałam Neapol w planie na ferie zimowe (mamy teraz od 12go), ale lotów nie trafiłam
marze_na napisał(a):W końcu trafiło i na nas
Drogi/a Paweł ......,
bardzo przepraszamy za odwołanie Twojego lotu FR1373 z Wroclaw do Naples dnia 11-01-2019.
Twój lot został odwołany z powodu strajku włoskiej kontroli ruchu lotniczego. Nie mamy żadnego wpływu na te strajki
Możesz teraz wybrać jedną z dwóch opcji ...
piekara114 napisał(a):8O Szybko działacie I gdzie lecicie i dalej ufasz R.?
piekara114 napisał(a):8O Szybko działacie I gdzie lecicie i dalej ufasz R.?
Janusz Bajcer napisał(a):R. coś zawinił, że Włosi strajkują.