Re: W tym roku ceny ostro w górę?
napisał(a) piekara114 » 15.11.2018 12:57
amatus1 napisał(a):Również rozglądamy się za Grecją i Kanarami... odnośnie Grecji dostaliśmy bardzo fajną ofertę, znajomy cromaniak był w obecne wakacje i wrócił przeszczęśliwy. W opcji HB -2 posiłki, dla naszej 3 (córka lat 12) na Riwierze Olimpijskiej, 3 gwiazdki 50 m od morza cena 3500 zł za wszystkich na 7 nocy w hotelu. Jedyny minus to wyjazd autokarem w Warszawy. Lot samolotem to koszt 4700, też chyba przystępnie cenowo. Coraz bardziej się wahamy, w cro wydajemy ok 6-7 tyś, tu z wycieczkami wyjdzie podobnie,może troszke mniej, jedyna większa różnica to ilość dni w cro 14 a Grecja 7. Kanary wychodzą jednak więcej i najtańsze oferty sa w granicach 6500zł:(
RO (Riwierę) odpuść z biurem, zajedziesz tam spokojnie samochodem (choć plaże tam nie specjalne). Nocleg spokojnie w Leptokarii znajdziesz za 50 eur w pierwszej lub II linii brzegowej... Lub bierz z bp w opcji dojazd samochodem...
kadetdudi napisał(a):Samolot odpada, za drogo. Jesteśmy rodziną 2+2 i do tego mam auto co mało pali, więc Grecja i Albania jest brana pod uwagę. Szukam spokoju, apartament nie musi być nawet przy morzu, ale z widokiem. Ewentualnie Włochy.
Samolot na Kanary można w dobrej cenie trafić, wypożyczneie tam samochodu jest bardzo opłacalne nawet w sezonie to 200 eur/2 tyg - taka cena w Gr czy IT nieosiągalna. Warto rozeznać się też w Krecie samolotem
(lot 350 zł za os/w obe strony znajdziesz) - ceny mogą miło zaskoczyć nawet w sezonie...
Też mamy tani samochód w jeździe, więc w lipcu pomknie on do GR lub AL...
(samolot+samochód na cały okres jest dla mnie za droga opcja) amatus1 napisał(a):599 napisał(a):że oferty (pewnie się wyprzedają) znikają a ceny idą do góry,
Mnie ceny troszkę przerażają bo za nasze 2+1 poniżej 50 euro nie mogę nic namierzyć
Ze swojego doświadczenie wiem, że w takiej cenie nie znajdziesz, ile ja się w 2015 r. naszukałam....najtańszy to był właśnie ten camp co pisałam - 70 eur za domek w lipcu ale opcja 7 lub 14 dni tylko...