piekara114 napisał(a):To pewnie znalazłeś już market Conrad. Pamiętaj obok marketu o tej niepozornej pizzeri. I baw się dobrze
Znalazłem. Jutro pójdziemy na spacer i przy okazji zrobimy zakupy. Dzięki.
piekara114 napisał(a):To pewnie znalazłeś już market Conrad. Pamiętaj obok marketu o tej niepozornej pizzeri. I baw się dobrze
Może nie hotel, ale camp z bungalowami i apartamentami i z basenem i w sensownej cenie jak na Włochy i lipiec: teksanskie-widoczki-w-toskanii-t49663.html?hilit=teksa%C5%84skie Kiedy się wybieracie?mahum napisał(a): Co do wybrzeża w Toskanii, to na razie nie mam pomysłu. I właśnie - może ktoś mógłby coś podpowiedzieć i podsunąć jakąś fajną lokalizację, a przy okazji podać namiary na jakiś w miarę przyzwoity hotel (najlepiej z basenem)?
mahum napisał(a):Faktycznie plaża w Porto Cesareo jest najciekawszą piaszczystą plażą na Półwyspie Salentyńskim? Wiadomo, że to subiektywne odczucie, ale chodzi mi o plażę z płytką wodą w kolorze turkusowym i oczywiście miękkim piaskiem. Taką mieliśmy w tym roku w Sarti i za punkt honoru postawiłem sobie znalezienie równorzędnej we Włoszech. Akurat hotel który znalazłem, znajduje się nieopodal plaży Lido dei Pirati z wątku Tonego Montany "Italia Amore".
Jednak zastanawiam się czy warto zbaczać z trasy Tropea-Vieste, czy przypadkiem tego typu plaż nie ma np. na Gargano?
mahum napisał(a):Club Azzurro Hotel Porto Cesareo.
Lepsze - np. Le Dune czy Bacino Grande Hotel są już przesadnie drogie.