piotrf napisał(a):Snowdonia jest piękna
Na Lleyn nie dotarłem jeszcze , będzie polskie Soplicowo
Pozdrawiam
Piotr
Polskie Soplicowo to już w okolicach byliśmy na Holyhead, ale nie - nie będzie
piotrf napisał(a):Snowdonia jest piękna
Na Lleyn nie dotarłem jeszcze , będzie polskie Soplicowo
Pozdrawiam
Piotr
piotrf napisał(a):Spacer piękny , plaża z widokami prawie na wyłączność
Żeby jeszcze woda w ołszynie , czy morzu cieplejsza była . . .
Pozdrawiam
Piotr
tony montana napisał(a):
Przed nami jeszcze: (pozdrawiając rzesze Czytelników)
majkik75 napisał(a):tony montana napisał(a):
Bo piszesz do mnie, to się odezwę Czytam, czytam od początku i mimo, że się nie odzywam to coraz bardziej mi się tam podoba. I tak patrząc na Twoją relację, mam coraz większe poczucie, że chciałbym te tereny kiedyś odwiedzić. Pewno za jakiś czas kiedy minie chęć na spędzanie wakacji nad ciepłym morzem, to zacznie się czas właśnie zwiedzania innych miejsc ...
pozdrawiam, Michał
tony montana napisał(a):Snowdonia to taka miła namiastka Highlands w Szkocji - no, mam nadzieję, że nikogo tym nie urażę, bo w Snowdonia National Park jest pięknie, natomiast gdybym najpierw zobaczył Snowdonię (przed Highlands) to byłbym oszołomiony i zachwycony, a tak to moge powiedzieć, że bardzo uroczo tam jest
piotrf napisał(a):tony montana napisał(a):Snowdonia to taka miła namiastka Highlands w Szkocji - no, mam nadzieję, że nikogo tym nie urażę, bo w Snowdonia National Park jest pięknie, natomiast gdybym najpierw zobaczył Snowdonię (przed Highlands) to byłbym oszołomiony i zachwycony, a tak to moge powiedzieć, że bardzo uroczo tam jest
Nie od rzeczy byłoby odwiedzić po Snowdonii jeszcze Lake District NP , bo tam również pięknych widoków nie brakuje . . .
w kilku miejscach byłem zachwycony
Pozdrawiam
Piotr
feniks7 napisał(a):tony montana napisał(a):
A dziękuję
Tobie tez wszystkiego
Powrót do Wielka Brytania - United Kingdom