Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

bazy nurkowe na wyspie Hvar

Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jerry
Podróżnik
bazy nurkowe na wyspie Hvar

Nieprzeczytany postnapisał(a) jerry » 28.06.2002 18:56

Czy sa i gdzie polskie bazy nur. na tej wyspie ?
podroznik

Nieprzeczytany postnapisał(a) podroznik » 28.06.2002 20:22

jest chyba jakas baza nurkowa na wyspie hvar w miejscowaosci hvar w jakis stary hotelu ale nie wiem czy polska jak bym sie tym intersowal to bym ci powiedzila ale nie mam pojecia
grazka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) grazka » 28.06.2002 20:27

TAK.Od 2001.r w miejscowości Hwar jest baza Natunica z Krakowa.Jest też centrum nurkowe prowadzone prowadzone przez Niemca i Chorwatke przy głownej promenadzie.Centrum Nurkowe jest równiż w Jelsie.Fajne miejscowości do nurkowania to Jelsie ,Milna Hwar jest przepiękny Powodzenia Grażyna :lol: 8O :D
Bosm@n
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bosm@n » 26.02.2013 21:23

Roxi
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Roxi » 27.02.2013 08:31

Jest wymieniana już wcześniej Nautica w St. Gradzie. Bazę mogę polecić z czystym sumieniem.
Ratownik
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ratownik » 26.04.2013 22:02

Roxi napisał(a):Jest wymieniana już wcześniej Nautica w St. Gradzie. Bazę mogę polecić z czystym sumieniem.

Witam ,
Jeśli możesz coś więcej powiedzieć o tej bazie , instruktorach miejscach nurkowych , czystym powietrzu :) jest to jedna z kilku baz z które biorę pod uwagę przy nurkowaniu w tym roku w CRO przy okazji rejsu :)
każdą opinie biorę pod uwagę :)

Pozdrawiam
Bosm@n
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bosm@n » 27.04.2013 00:02

be-ja
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) be-ja » 27.04.2013 05:13

Hej. Miałem przyjemność być w kilku miejscach Travna,. Lanterna, Glavna z ekipą Nautiki, fajna sympatyczna kadra, koleżeńska atmosfera i bardzo istotna dla mnie sprawa to język ojczysty bo mój angielski nie jest za mocny, śmiało mogę polecić. Kilka lat temu mieli przystępniejsze ceny, obecnie troszkę drodzy jak na moją kieszeń więc korzystam z innych centrów np w Jelsie. Odnośnie sprzętu są wyśmienicie zaopatrzeni. nitroxu jak i trymixu nie zabraknie, wozduch odpowiedni nie wysusza gardzioła. Można jechać soute ubiorą, uzbroją a i napoją po całym dniu dobrym winkiem oraz browarkiem.

Pzd be-ja
Bosm@n
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bosm@n » 28.04.2013 19:10

No właśnie nautica się ceni, w cennku mają jeden dzień naukrowy za 60euro,ale dodatkowo obowiązkowe ubezpieczenie za ale20 euro... czyli 80 za jeden dzień naukowy to o te 20 euro za drogo - chyba do nich nie pojadę
be-ja
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) be-ja » 30.04.2013 12:46

Bosm@n ja wykupuję dodatkowe ubezpieczenia w Warcie (sporty extremalne) i były honorowane w Nautice, nie wiem jak jest obecnie, dodatkowym plusem mając indywidualne ubezpieczenie jest to że mogę nurać w wybranej przez siebie bazie. Będąc na miejscu możesz się spytać i ewentualnie negocjować, lub skorzystać z kilkudniowego pakietu nurkowego i wtedy 20e rozłoży się na kilka nurków. W razie wypadku akcja ratownicza jest bardzo kosztowna, nie mając ubezpieczenia koszt ponosi klient a to kwota od kilku do kilkunastu tysięcy euro np; helikopter, komora. , opieka lekarska.

Pzd be-ja

Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone