Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Baza wypadowa na Dubrovnik na Peljesacu

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
szp_ulka
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) szp_ulka » 11.04.2007 13:07

Nigdy nie byłam w Chorwacji, ale lubimy pozwiedzać i podobno Dubrovnik jest wspaniały. Wybieramy się tam po raz pierwszy w tym roku i jestem lekko wystraszona - raczej ze mnie fajtłapa. To forum to dla mnie jak gwiazdka z nieba - tyle się mogę dowiedzieć.

Szukam apartamentu/pokoju/domku na 6 osób. Raczej w górę od Dubrovnika w odległości max 1-2 godzin samochodem. Wolę niewielkie turystyczne miejscowości. Z ładną plażą, widokami i blisko morza.

Proszę o namiary i opisy/opinie o tych terenach.
Ostatnio edytowano 18.04.2007 14:42 przez szp_ulka, łącznie edytowano 1 raz
slawek66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek66 » 11.04.2007 13:45

nad dubrovnikiem jest taka fajna gora, z niej mozna wypasc na dubrovnik
szp_ulka
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) szp_ulka » 11.04.2007 15:07

slawek66 napisał(a):nad dubrovnikiem jest taka fajna gora, z niej mozna wypasc na dubrovnik

hahaha i jak szybko będzie, po prostu miodzio
toudee
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) toudee » 11.04.2007 20:05

Ja w tym roku jako bazę wypadową do Dubrovnika i okolic wybrałem Orebić - myślę, że się nie zawiodę.
Może też się skusisz.
Apartamenty znajdziesz - google między ręce i ... do roboty
Możesz spróbować tu
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
i tu
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 11.04.2007 21:51

A może być w dół od Dubrovnika,maksymalnie 15 min.jazdy autem :?: :D
Zainteresuj się Zupą Dubrovacką (Mlini-Srebreno)
Pozdrav.
Ewa Zuber
Cromaniak
Re: Baza wypadowa na Dubrovnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ewa Zuber » 12.04.2007 17:10

szp_ulka napisał(a):Nigdy nie byłam w Chorwacji, ale lubimy pozwiedzać i podobno Dubrovnik jest wspaniały. Wybieramy się tam po raz pierwszy w tym roku i jestem lekko wystraszona - raczej ze mnie fajtłapa. To forum to dla mnie jak gwiazdka z nieba - tyle się mogę dowiedzieć.

Szukam apartamentu/pokoju/domku na 6 osób. Raczej w górę od Dubrovnika w odległości max 1-2 godzin samochodem. Wolę niewielkie turystyczne miejscowości. Z ładną plażą, widokami i blisko morza.

Proszę o namiary i opisy/opinie o tych terenach.

Podaj termin w jakim chcesz jechać do Cro, wtedy mogę coś poradzić, oraz jaki mniej więcej ma być koszt apartamentu?
szp_ulka
Turysta
Re: Baza wypadowa na Dubrovnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) szp_ulka » 13.04.2007 11:55

Ewa Zuber napisał(a):Podaj termin w jakim chcesz jechać do Cro, wtedy mogę coś poradzić, oraz jaki mniej więcej ma być koszt apartamentu?

termin niestety szczytowy tzn 21-28 lipiec, koszt powiedzmy do 80euro za dobe za apartament (6osob) zalezy mi żeby był fajnie położony - oszczędzałam na tę przyjemność przez rok :D
Ewa Zuber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ewa Zuber » 13.04.2007 12:43

6 osób tzn. ile dorosłych i ile dzieci oraz podaj swojego maila
szp_ulka
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) szp_ulka » 13.04.2007 12:45

Ewa Zuber napisał(a):6 osób tzn. ile dorosłych i ile dzieci oraz podaj swojego maila

4sztuki dorosłe, 2sztuki 14 i 15 lat "prawie" dorosłe

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
szp_ulka
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) szp_ulka » 18.04.2007 12:39

a czy ktoś zna apartamenty Batala inaczej zwane Family House Trstenik? Wygląda na to, że są blisko portu i w kamiennym domu.
Jak to jest w Trsteniku czy ten port jest poważnie czynny? Mam na myśli dolegliwości typu hałas od świtu, smród ryb.
Czy te kamienne domy mają jakieś duże wady?

Mam jeszcze ofertę na apartamenty Vuleta, ale są droższe - czy 80 euro za 6 osobowy apartman to dużo jak na sezon i ten region?
arcchie
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) arcchie » 20.04.2007 05:47

szp_ulka napisał(a):a czy ktoś zna apartamenty Batala inaczej zwane Family House Trstenik? Wygląda na to, że są blisko portu i w kamiennym domu.
Jak to jest w Trsteniku czy ten port jest poważnie czynny? Mam na myśli dolegliwości typu hałas od świtu, smród ryb.
Czy te kamienne domy mają jakieś duże wady?

Mam jeszcze ofertę na apartamenty Vuleta, ale są droższe - czy 80 euro za 6 osobowy apartman to dużo jak na sezon i ten region?

W ubiegłym roku byliśmy w Orebicu, ale oczywiście zwiedzaliśmy okoliczne miejscowości i tę również. Tam jest naprawdę bajecznie. Kilka starych domów i niewielki port sprawiający wrażenie raczej sennego i jachtowego( mogą przypływać tam promy ale pewnie raz dziennie). Jest również kilka restauracji, które działają od 16.00. z bardzo dobrym jedzeniem. Cisza spokój, bo i dojazd tam nie jest łatwy. Odnieśliśmy wrażenie, że to miejscowość dla Niemców i Anglików na emeryturze. Ogólnie polecam na spokojne wakacje.
krzysio21
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysio21 » 20.04.2007 15:19

Ja jeźdżę tu zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link i jest super.
Możesz popatrzeć na to
forum/search.php?mode=results

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone