Bahama napisał(a):Polecam, nocowałem tam w zeszłym roku - świetne warunki - opłata 70 euro za 4 osobowy apartament ze śniadaniem.
Miejscowość Oroslavje, bliziutko autostrady, świetny kontakt e-mail
http://www.zagi.hr/
Witam tak sie zastanawiam ja ruszam 25 czerwca z Grudziądz w okolice Brela. Pierwszy nocleg (rodzinka z małym brzdącem) zaplanowaliśmy w Cieszynie PL. Z Cieszyna chcemy wyruszyć dalej koło 9 rano przez Wiedeń Graz...itd. I tak się zastanawiam z Cieszyna do okolic Zagrzebia jest około 700km czyli jakieś 9gdz z małymi przystankami dla równego rachunku 10gdz. Czyli twój namiar mniej więcej by pasował. Piszę bo tak się zastanawiam ile wam (inni użytkownicy tego forum również ) pi razy drzwi zajmował taki kawałek do przejechania zachowując średnią prędkość zgodną z przepisami.
Zależy mi na tym aby wjechać do Chorwacji jak najgłębiej najlepiej gdzieś w okolice Karlovac i się zastanawiam czy jest to realne aby dotrzeć tam w normalnych gdz wieczornych. Jeśli tak to namiary pokoi, moteli (W ROZSĄDNYCH CENACH) będących w bezpośrednim sąsiedztwie autostrady Zagrzeb-Karlovac. Dziękuję z góry za namiary.