Witam
Wybieramy się z dziećmi do Chorwacji w połowie czerwca. Znalazłem taki apartament: House Lada, widok na morze, blisko plaży, niestety trochę za bardzo w centrum (100 metrów plażą od początku przystani w stronę Breli).
Mapa: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Czy w czerwcu mamy tam w ogóle czego szukać z dziećmi (1 i 2 lat)? Przerażają mnie te tłumy które widzę na forumowych fotkach, tym bardziej że wyprawy na plażę to może raz-dwa razy dziennie na 2 godzinki... poza tym spacery wzdłuż plaży z wózkiem, wyprawy autem.
Druga sprawa - apartament ten nie ma nigdzie żadnych komentarzy, opinii, mają swoją stronkę w necie i są tylko na kilku portalach. 60 euro za dobę, widok na morze, 30% zaliczki i wciąż wolne miejsca. Czy to może być jakaś ściema?
Bardzo zależy mi właśnie na tarasie z widokiem na morze, żeby nie było zbyt daleko i stromo (wózek) . I własnie w rejonie (Makarska, Baska Voda).
Uprzejmie proszę o informacje.... niewiele czasu zostało a boję się w ciemno jechać z takim maluszkiem:)
Jeśli kogo interesują informacje o Rogoznicy sprzed dwóch lat, chętnie się podzielę:)
atomic7777 (małpa) gmail.com