Witam szanownych cro maniaków
To mój pierwszy post na tym forum, więc przoszę o przychylność jeśli coś pójdzie nie tak jak powinno
Otóż, na przełomie sierpnia i września wybieramy się w 3 osoby do Baska Voda. Chcieli byśmy zasięgnać informacji nt. tej miejscowości, a co dokładnie - zaraz przedstawię.
Otóż, jedziemy z zaprzyjaźnionego biura turystycznego z którym zwiedziliśmy już Włochy i Francję, szczerze mogę polecić te biura, zwłaszcza tym którzy lubią się dużo śmiać i nie marudzić w długich wycieczkach autokarowych.
Teraz wybór padł na Chorwację. Jest to nasz pierwszy raz z Chorwacją, więc chciałbym się zapytać prosto z mostu, jak wygląda mieścina Baska Voda od strony dziewiczych plaż, czy takowe istnieją, jeśli nie to czy daleko od Baskiej do takowych plaż jest ? Czy na miejscu istnieje możliwość wypożyczenia moto rowerka, skutera wodnego ? Jeśli tak to jakie są ceny takich atrakcji . Z natury nie jesteśmy z tych osób co jadą wypoczywać na plaży przez 10 dni, lecz wolimy aktywnie spędzić czas. Jeśli wypoczynek to na nie zatłoczonej plaży, najlepiej na takich jakimi reklamują Chorwację : skały, spokój etc.
Ofertę znaleźliśmy na gruponie, cena : 1200 zł z pełnym wyżywieniem i 8-mioma noclegami, na nieszczęście, przejazd autobusem, aczkolwiek za rok mamy zamiar udać się do Chorwacji własnym środkiem transportu.
Pytałem znajomych którzy notorycznie o 5 lat jeżdżą do Chorwacji (smetna para która najchętniej leżała by plackiem na plaży przez cały czas ) że Baśka Voda to nudna mieścina. Jest to prawdą ??
Pozdrawiam