Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Baśka voda ulica Ikovac

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jm2412
Podróżnik
Baśka voda ulica Ikovac

Nieprzeczytany postnapisał(a) jm2412 » 18.07.2012 07:06

Jak w temacie może koś pomoże Naska Voda uluca Ikovac znalazłam na planie ale mam pytanie czy to bardzo daleko od centum i co najwazniejsze jaka plaża obok.
Z góry dzięki .Dzisiaj chcieliśmy zamówić
Jacck77
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacck77 » 18.07.2012 08:13

Do centrum może nie aż tak daleko, ale jeśli chodzi o plażę to moim zdaniem najgorsza w Baśce Vodzie jest właśnie tam. Oddalone miejsce na lewo, to jest ta plaża. Tam gdzie te białe leżaczki są

[url][URL=http://imageshack.us/photo/my-images/13/81544136.jpg/]Obrazek[/url]

Uploaded with zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link[/url]
jm2412
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) jm2412 » 18.07.2012 09:24

Dzieki a myślałam że już znależliśmy :(
Jacck77
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacck77 » 18.07.2012 09:32

W jakim terminie jedziesz?. W Baśce szukaj od o wysokości ulicy Naputica do końca miejscowości na południe. Na samej ul. Naputica są fajne apartamenty. Do plaży maks 5-6 minut. Powyżej Naputica nie szukałbym.
Jak jedziesz we wrześniu , jedź w ciemno. Znajdziesz w 5 minut.
jm2412
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) jm2412 » 18.07.2012 09:35

Do 18 sernia mozesz, wrzesień odpada szkoła, praca, z maluchem niecałe 2 lata boimy się w ciemno, dlatego tez pytala o plaze bo jest do główne kryterium
Jacck77
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacck77 » 18.07.2012 11:56

Ja jechałem z 1,5 rocznym maluchem w ciemno, ale we wrześniu. A to spora różnica...
Mat2012
Plażowicz
Mimoza - Radica 3

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mat2012 » 23.07.2012 17:39

Jacck77 napisał(a):W jakim terminie jedziesz?. W Baśce szukaj od o wysokości ulicy Naputica do końca miejscowości na południe. Na samej ul. Naputica są fajne apartamenty. Do plaży maks 5-6 minut. Powyżej Naputica nie szukałbym.
Jak jedziesz we wrześniu , jedź w ciemno. Znajdziesz w 5 minut.

Witam,

Czy znasz może ulicę Radica i Villa Mimoza po numerem 3. Czy jest to daleko od plaży i jak ją oceniasz w tym miejscu ?

Jedziemy pierwszy raz i dlatego moje pytanie.

Dziękuję za pomoc
Jacck77
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacck77 » 23.07.2012 23:07

Kojarzę ten obiekt , moim zdaniem do plaży gdzieś maksymalnie 200 metrów. Położenie bardzo dobre, na odcinku fajnej plaży aż do portu. W bliskiej odległości od dwóch najlepszych marketów w miejscowości. Kerum przy ul. Tri Ceste oraz Konzum na ulicy deptaku przy plaży- Obala Sv. Nikole. Jedyny problem ,może stanowić dość spory ruch przy tej ulicy. Ponieważ jest to ulica wyjazdowa i wjazdowa do Jadranki w południowej części miejscowości. Ja mieszkałem w podobnej sytuacji z drugiej strony miejscowości i tego wzmożonego ruchu nie odczułem, ale byłem w Baśce Vodzie we wrześniu.
Mat2012
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mat2012 » 24.07.2012 07:21

Jacck77 napisał(a):Kojarzę ten obiekt , moim zdaniem do plaży gdzieś maksymalnie 200 metrów. Położenie bardzo dobre, na odcinku fajnej plaży aż do portu. W bliskiej odległości od dwóch najlepszych marketów w miejscowości. Kerum przy ul. Tri Ceste oraz Konzum na ulicy deptaku przy plaży- Obala Sv. Nikole. Jedyny problem ,może stanowić dość spory ruch przy tej ulicy. Ponieważ jest to ulica wyjazdowa i wjazdowa do Jadranki w południowej części miejscowości. Ja mieszkałem w podobnej sytuacji z drugiej strony miejscowości i tego wzmożonego ruchu nie odczułem, ale byłem w Baśce Vodzie we wrześniu.

Bardzo dziękuję, pozdrawiam :)
polokokt
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) polokokt » 24.07.2012 14:39

Skorzystam z wątku, bo dotyczy właściwie tego samego. Co powiecie o ulicy Put Kapelice w Baska Voda? Chodzi o niski numer, zaraz od strony centrum. Niestety w poszukiwanym terminie, to jeden z ostatnich dostepnych pokoi (chyba ze 30 emaili juz wyslalem).

Do plazy mam zamiar chodzi z wzkiem spacerówką, dam radę z plaży wrócić pod górę? Bo tego najbardziej się obawiam.

A korzystajac z okacji, może ktoś polecić jakąś cichą w szczycie sezonu zatoczkę w okolicy Baska Voda, gdzie możnaby podjeżdzać samochodem z rocznym maluchem, żeby nie siedzieć w tym ścisku na głównej plaży?
marsolcz
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marsolcz » 24.07.2012 15:06

polokokt napisał(a):Skorzystam z wątku, bo dotyczy właściwie tego samego. Co powiecie o ulicy Put Kapelice w Baska Voda? Chodzi o niski numer, zaraz od strony centrum. Niestety w poszukiwanym terminie, to jeden z ostatnich dostepnych pokoi (chyba ze 30 emaili juz wyslalem).

Do plazy mam zamiar chodzi z wzkiem spacerówką, dam radę z plaży wrócić pod górę? Bo tego najbardziej się obawiam.

A korzystajac z okacji, może ktoś polecić jakąś cichą w szczycie sezonu zatoczkę w okolicy Baska Voda, gdzie możnaby podjeżdzać samochodem z rocznym maluchem, żeby nie siedzieć w tym ścisku na głównej plaży?

Witaj. Według mnie nie powinno być problemów. Mieliśmy w tym roku apartament prawie na samym końcu Put Kapelice i powrót nie sprawiał mi żadnych problemów choć byłem obładowany sprzętem plażowym i czasami zakupami- oczywiście bez narzucania tempa tylko spokojnym spacerkiem. Jeśli będziesz miał swój apartman blisko tej głównej drogi przecinajęcej Put Kapelice i Frankopana to w ogóle nie widzę problemu bo ulica Frankopana jest położona pod mniejszym kontem a zejście z niej zajmuje jakieś 3 minuty i już będziesz w centrum BV.
Jacck77
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacck77 » 24.07.2012 17:36

marsolcz napisał(a):
polokokt napisał(a):Skorzystam z wątku, bo dotyczy właściwie tego samego. Co powiecie o ulicy Put Kapelice w Baska Voda? Chodzi o niski numer, zaraz od strony centrum. Niestety w poszukiwanym terminie, to jeden z ostatnich dostepnych pokoi (chyba ze 30 emaili juz wyslalem).

Witaj. Według mnie nie powinno być problemów. Mieliśmy w tym roku apartament prawie na samym końcu Put Kapelice i powrót nie sprawiał mi żadnych problemów choć byłem obładowany sprzętem plażowym i czasami zakupami- oczywiście bez narzucania tempa tylko spokojnym spacerkiem. Jeśli będziesz miał swój apartman blisko tej głównej drogi przecinajęcej Put Kapelice i Frankopana to w ogóle nie widzę problemu bo ulica Frankopana jest położona pod mniejszym kontem a zejście z niej zajmuje jakieś 3 minuty i już będziesz w centrum BV.

Dokładnie kolega ma rację. Poradzisz sobie bez problemu. Ja mieszkałem na ulicy Naputica i codziennie pomykałem z wózkiem na plażę. Oczywiście Naputica jest nieco niżej ,ale tylko troszkę. Poradzisz sobie bez problemu.
danielte
Autostopowicz
Re:

Nieprzeczytany postnapisał(a) danielte » 14.03.2016 11:55

Witam,
Trochę odświeżam, z góry przepraszam.
Zarezerwowałem apartament u Slavica Lesić na Put Kapelice 3 ( kolega pisał coś właśnie o tej okolicy ), czy ktoś może napisać opinie ? Znacie apartament ?
Proszę o pomoc.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Baśka voda ulica Ikovac
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone