Jak w temacie może koś pomoże Naska Voda uluca Ikovac znalazłam na planie ale mam pytanie czy to bardzo daleko od centum i co najwazniejsze jaka plaża obok.
Z góry dzięki .Dzisiaj chcieliśmy zamówić
Jacck77 napisał(a):W jakim terminie jedziesz?. W Baśce szukaj od o wysokości ulicy Naputica do końca miejscowości na południe. Na samej ul. Naputica są fajne apartamenty. Do plaży maks 5-6 minut. Powyżej Naputica nie szukałbym.
Jak jedziesz we wrześniu , jedź w ciemno. Znajdziesz w 5 minut.
Jacck77 napisał(a):Kojarzę ten obiekt , moim zdaniem do plaży gdzieś maksymalnie 200 metrów. Położenie bardzo dobre, na odcinku fajnej plaży aż do portu. W bliskiej odległości od dwóch najlepszych marketów w miejscowości. Kerum przy ul. Tri Ceste oraz Konzum na ulicy deptaku przy plaży- Obala Sv. Nikole. Jedyny problem ,może stanowić dość spory ruch przy tej ulicy. Ponieważ jest to ulica wyjazdowa i wjazdowa do Jadranki w południowej części miejscowości. Ja mieszkałem w podobnej sytuacji z drugiej strony miejscowości i tego wzmożonego ruchu nie odczułem, ale byłem w Baśce Vodzie we wrześniu.
polokokt napisał(a):Skorzystam z wątku, bo dotyczy właściwie tego samego. Co powiecie o ulicy Put Kapelice w Baska Voda? Chodzi o niski numer, zaraz od strony centrum. Niestety w poszukiwanym terminie, to jeden z ostatnich dostepnych pokoi (chyba ze 30 emaili juz wyslalem).
Do plazy mam zamiar chodzi z wzkiem spacerówką, dam radę z plaży wrócić pod górę? Bo tego najbardziej się obawiam.
A korzystajac z okacji, może ktoś polecić jakąś cichą w szczycie sezonu zatoczkę w okolicy Baska Voda, gdzie możnaby podjeżdzać samochodem z rocznym maluchem, żeby nie siedzieć w tym ścisku na głównej plaży?
marsolcz napisał(a):polokokt napisał(a):Skorzystam z wątku, bo dotyczy właściwie tego samego. Co powiecie o ulicy Put Kapelice w Baska Voda? Chodzi o niski numer, zaraz od strony centrum. Niestety w poszukiwanym terminie, to jeden z ostatnich dostepnych pokoi (chyba ze 30 emaili juz wyslalem).
Do plazy mam zamiar chodzi z wzkiem spacerówką, dam radę z plaży wrócić pod górę? Bo tego najbardziej się obawiam.
A korzystajac z okacji, może ktoś polecić jakąś cichą w szczycie sezonu zatoczkę w okolicy Baska Voda, gdzie możnaby podjeżdzać samochodem z rocznym maluchem, żeby nie siedzieć w tym ścisku na głównej plaży?
Witaj. Według mnie nie powinno być problemów. Mieliśmy w tym roku apartament prawie na samym końcu Put Kapelice i powrót nie sprawiał mi żadnych problemów choć byłem obładowany sprzętem plażowym i czasami zakupami- oczywiście bez narzucania tempa tylko spokojnym spacerkiem. Jeśli będziesz miał swój apartman blisko tej głównej drogi przecinajęcej Put Kapelice i Frankopana to w ogóle nie widzę problemu bo ulica Frankopana jest położona pod mniejszym kontem a zejście z niej zajmuje jakieś 3 minuty i już będziesz w centrum BV.
polokokt napisał(a):Skorzystam z wątku, bo dotyczy właściwie tego samego. Co powiecie o ulicy Put Kapelice w Baska Voda? Chodzi o niski numer, zaraz od strony centrum. Niestety w poszukiwanym terminie, to jeden z ostatnich dostepnych pokoi (chyba ze 30 emaili juz wyslalem).
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje