Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Baska Voda

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Daniel777
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Daniel777 » 17.01.2006 23:43

Czesc, czy ktos moze polecic i podac namiary na jakies apartamety na 3 osoby w Baska Voda 17.07.06 -27.07.06. Chcielibysmy sie tam wybrac w tym roku, nigdy nie bylismy w Chorwacji. Jak tam najlepiej dojechac?
Dziekuje za pomoc. Moj email to adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.01.2006 21:29

czy też mogę poprosić o fotki?
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pozdrawiam
ag

Sarah napisał(a):mialam chce na baske vode czy brele, ale szybko stamtad ucieklam. niemilosierny tlok i ciasnota.
wyladowalam w tucepi. w ciemno. bardzo fajne miejsce.
moge wyslac fotki i namiary na kwatere.
bylam od 23/07 do 06/08
ogolnie z kwaterami o dobrym standardzie kiepsko. straszny najazd turystow.
Michal S.
Croentuzjasta
Stronka

Nieprzeczytany postnapisał(a) Michal S. » 30.01.2006 23:58

Cześć

Mi się tak podoba w Baska Voda że nawet zrobiłem stronkę o tej miejscowości.

A jak potrzebujecie danych to pytać.
Michal S.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Michal S. » 30.01.2006 23:58

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
monia 71
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) monia 71 » 01.02.2006 16:29

darkesa napisał(a):czy też mogę poprosić o fotki?
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pozdrawiam
ag

Sarah napisał(a):mialam chce na baske vode czy brele, ale szybko stamtad ucieklam. niemilosierny tlok i ciasnota.
wyladowalam w tucepi. w ciemno. bardzo fajne miejsce.
moge wyslac fotki i namiary na kwatere.
bylam od 23/07 do 06/08
ogolnie z kwaterami o dobrym standardzie kiepsko. straszny najazd turystow.

Ja również proszę o namiary i fotki z tucepi :lol: mój adres: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Pozdrawiam :D :D :D
monia 71
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) monia 71 » 21.02.2006 20:35

Sarah czy mogę jeszcze raz prosić o fotki i namiary na kwatery w Tucepi.Minęło sporo czasu i nie otrzymałam od ciebie żadnych wieści... :( Będę bardzo wdzięczna :D Pozdrawiam :P adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
cerber
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) cerber » 21.02.2006 21:41

Jadę do Baski Vody od 12.08.2006 do ... jak stwrczy kasy!!!
cerber
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) cerber » 21.02.2006 21:45

tzn. starczy kasY!!!
cerber
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) cerber » 21.02.2006 21:48

Mili Cromaniacy! Będę w B.V. od 12.08.2006 do ... bólu!!! Może jakieś małe spotkanko???
krzycholu
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzycholu » 21.02.2006 22:36

Witam .Ja tez bym bardzo prosił o te namiary - adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl i dzięki
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Baska Voda - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone