Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Baska Voda

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Gabrysia
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gabrysia » 04.08.2005 20:45

my jedziemy w czwórke ale jak znajde poczte w Baśce to napewno się tam wszyscy zjawimy tylko dopiero najszybciej 27 sierpnia wieczorem
Dzięki acompany za info o kwaterkach
Pa pa jak coś nowego wymyślicie to dajcie znać
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 04.08.2005 21:58

Zyczę "młodzieży" szczęśliwego dojazdu do Cro i bardzo jestem ciekaw
czy spotkacie sie w Baskiej Vodzie na piwku? Dajcie znać po powrocie
czy spotkanie się odbyło i ile "poszło" piwek :wink:
mnie w tym roku smakowało ożujsko :P
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
:papa:
Martini2000
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Martini2000 » 05.08.2005 08:00

Dzieki Janusz

Mysle ze dojdzie do skutku spotkanie - wkoncu Baska nie jest az taka duza a poczta 1 - wiec tylko checi pozostaja - i pifko pojdzie niejedno :)

Pozdr
ML
acompany
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) acompany » 05.08.2005 09:32

Gabrysia to my raczej się nie zobaczymy bo 27.08 w sobotę to już niestety będziemy w drodze powrotnej do naszej śmierdzącej stolicy,"nikogo nie obrażając" :?

Chłopaki Martini2000, Paolo, napiszcie dokładnie od kiedy do kiedy jesteście w Baska Voda, my jesteśmy od 21.08 niedziela wieczorem, do następnej soboty 27.08 rano,

:idea: Proponuję ustalić termin wstępnego spotkania na wtorek 23.08 godzina 18.00, jak proponował Martini2000 przed pocztą, nie pamiętam już ale wydaje mi się że poczta w Baska Voda jest gdzieś przy tej głównej uliczce obok morza przy deptaku, raczej bliżej Portu, na pewno w tej okolicy gdzie jest kilka oddziałów banków i kilka kantorów, ale ręki za to nie dam sobie uciąć .... jak się na to zapatrujecie ? Dla nas wtorek to już będzie 2 dzień w Baska V więc po podróży już będziemy wypoczęci na małe szaleństwa hi hi

Martini2000, Paolo, może wymienimy się na wszelki wypadek na prywatnych e-mailach jakimiś numerkami telefonów, tak by w razie kłopotów komunikacyjnych wysłać sobie jakiegoś sms-ka ? namiar do mnie : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl ,

a Martini2000 dzięki za logo,

Panie Janusz to 3 kolejka za Twoje zdrówko, hi hi

Pozdrawiam Wszystkich,

Arti
Martini2000
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Martini2000 » 05.08.2005 10:20

Dla mnie BOMBA :nice: - a wiec kto bedzie w tym czasie w Basce Vodzie - to zapraszamy pod poczte - 23.08 - wtorek godz. 18.00 i pojdziemy na jakies wspolne pifko za zdrowko Janusza wypijemy rowniez i za zdrowka wszsytkich Cro-maniakow - i za zdrowko A to ja - ktora tak slicznie papatki robi wszsytkim ruszajacym w trase :)

Pozdrowienia

ML
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
paolo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) paolo » 05.08.2005 16:15

Hej. Robi sie coraz ciekawiej. My bedziemy na miejscu najwczesniej bo 18-go popoludniu, tak przyjezdza autokar planowo do Baska Voda, wyjazd do Polski 27-go wieczorem. Jestem ciewaw jak bedzie wygladala sprawa ze znalezieniem apartamentu, moja kobieta sie troche obawia ale ja jestem dobrej mysli, mam juz troche doswiadczenia w szukaniu, trzymajcie za nas kciuki :hut: . Martini2ooo, Acompany,Gabrysia i kto sie jeszcze przylaczy wiec spotykamy sie pod poczta w Baska Voda. Natomiast z mojej strony proponuje rowniez bardzo dobre domace Winko :D . Wysylam wam na @ moj numer tel. Dzieki Janusz. Pozdrawiam.
Gabrysia
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gabrysia » 05.08.2005 17:31

Ja tez chce iść z wami na piwko kto będzie 27 i później w Baśce proszę sie odezwać na forum to się umówimy.
acompany przedłuż sobie wakacje o jeden dzień wtedy się spotkamy wszyscy na piwku
Pozdrowienia Gabi
Martini2000
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Martini2000 » 05.08.2005 19:01

Gabrysia napisał(a):Ja tez chce iść z wami na piwko kto będzie 27 i później w Baśce proszę sie odezwać na forum to się umówimy.
acompany przedłuż sobie wakacje o jeden dzień wtedy się spotkamy wszyscy na piwku
Pozdrowienia Gabi

Spoko Gabi

My bedziemy do 2-3 .09 to sie spotkamy na pewno na pifku :) - jeszcze sie zgadamy

Pozdr .ML
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 05.08.2005 19:19

Dzięki za wszystkie dzięki, cholera ale Wam zazdroszczę :hearts:
-ja już po urlopie :cry: -i 11 długich miesiecy do kolejnego wyjazdu
:papa:
kiciol
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kiciol » 06.08.2005 15:02

Witam.Po przeczytaniu tych wszystkich postow zdecydowalismy sie jechac w to samo miejsce (37,38+17)Wyjazd noca 20.08 z okolic Stuttgartu.
To do zobaczenia 23.08 o 18 godz pod poczta.
Martini2000 pozdrowienia z MYSLOWIC.
Martini2000
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Martini2000 » 06.08.2005 17:24

kiciol napisał(a):.....To do zobaczenia 23.08 o 18 godz pod poczta.
Martini2000 pozdrowienia z MYSLOWIC.

Do zobaczenia :)

Dzieki za pozdrowienia - Sasiedzie ;)
Sarah
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sarah » 09.08.2005 21:07

mialam chce na baske vode czy brele, ale szybko stamtad ucieklam. niemilosierny tlok i ciasnota.
wyladowalam w tucepi. w ciemno. bardzo fajne miejsce.
moge wyslac fotki i namiary na kwatere.
bylam od 23/07 do 06/08
ogolnie z kwaterami o dobrym standardzie kiepsko. straszny najazd turystow.
Kasiula.m
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kasiula.m » 10.08.2005 07:43

Poprosze o fotki miasteczka, kwaterki itp. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Martini2000
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Martini2000 » 10.08.2005 08:19

Sarah napisał(a):mialam chce na baske vode czy brele, ale szybko stamtad ucieklam. niemilosierny tlok i ciasnota.
wyladowalam w tucepi. w ciemno. bardzo fajne miejsce.
....

Fakt Tucepi to cicha miescina, co kto lubi, ja bylem w Tucepi i uwazam ze jest to miasteczko dla rodzin z malymi dziecmi - spokoj, i straszych malzenstw - ktore chca pospacerowac w spokoju i nacieszyc sie widokami, ewentualnie traktowac Tucepi ako miejsce do wypadow do zwiedzania, bo po 22.00 pusto na ulicach, i deptaku - knajpy w wiekszosci pozamykane

Bylem tez w Makarskiej - tam jest duzoooo ludzi, :) - jak w Lebie - ale teraz jade do BaskiVody i mam nadzieje ze bedzie cos pomiedzy Makarska i Tucepi - zeby wieczorami nie trzebabylo isc spac o 22.00 :)

Pozdr.
ML
Sarah
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sarah » 10.08.2005 08:29

przesadzasz!
mialam apartament przy glownej promenadzie przy porcie, i uwierz mi, ze nawet gdybym bardzo chciala to i tak nie daloby sie isc spac o 22.
zabawa w knajpach conajmniej do polnocy.
poza tym makarska w zasiegu reki. nie ciagnelo mnie, zeby bywac tam codziennie - przeciez ucieklam na te 2 tygodnie z wielkiego miasta!
co do bazy wypadowej to sie zgadzam - dobre miejsce.
rodzin z dziecmi bylo w normie. jak przejezdzalam przez Brele i Baske Vode to wydawalo mi sie, ze tam jest ich wiecej. emerytow jakos nie zauwazylam. to chyba nie ich czas - zbyt goraco. no ale ak ktos jedzie we wrezsniu to pewnie sie natknie.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Baska Voda - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone