napisał(a) Mariusz_M » 26.05.2006 09:34
Alma napisał(a):Witam wszystkich!
Chciałam się dowiedzieć co sądzicie o miejscowości Baska Voda i miasteczkach doń przylegających? Ostatnio w sieci znalazłam ofertę biura
http://kristof.travel.prv.pl i mocno zastanawiam się nad skożystaniem z ich usług. Reasumując: co sądzicie o samej Baskiej Vodzie
No cóż osobiście byłe w tej miejscowości w 2003 i 2004r. W tym roku znów jadę. Miejscowośc bardzo mi sie podoba - jest taka wyważona: ani za bardzo imprezowa, ani za cicha. A jak chce się poszaleć to 10-15 minut drogi i jest sie w Makarskiej.
Jechaliśmy za każdym razem w ciemno. Noclegi były po 10e za osobę.
Alma napisał(a):, a co o tym biurze podróży (czy opłaca się skożystać z ich usług?).
Dodam iż chciała bym skozystać z ich oferty LAST MINUTE, oraz, że chodzi o apartament 2 osobowy.
Pozdrawiam
Alma
Trudno na podstawie podanego linku ocenić "czy sie opłaci". Bo nie wiadomo co w tę cenę w chodzi, ale za pewne tylko sam nocleg.
Wszedłem na podany link i ceny tam są "normalne". Po promocji najtańszy nocleg to 18 euro. A jak pisałem wyżej poza sezonem cena 10euro to norma. Druga sprawa nie wiadomo, gdzie ten budynek z noclegami sie mieści. Spacerując bo Basce Vodzie było wiele miejsc, które by mi nie odpoaiadała: bo albo totalne zadupie, albo daleko do plaży, albo obok piekarni gdzie trzeba by wąchać zapachy z pieczenia itp.
Do tego jeszcze dochodzi Ci dojazd.
Ja zawsze jeżdżę w ciemno i to polecam innym.