Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Baśka Voda

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Ania&Krzych
Podróżnik
Baśka Voda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ania&Krzych » 21.04.2006 11:09

Zdecydowaliśmy sie na pierwszy wyjazd wybrać Baśka Voda. Czy ktoś z Państwa mógły opowiedzieć o tej miejscowości z własnego doświadczenia. chodzi mi głównie o miejsca które warto zobaczyć, a które nie są znane tak ogólnie. Ale także o wszystkei ciekawostki związane z tą miejscowością. :D
paolo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) paolo » 21.04.2006 11:19

Witam,moi drodzy na temat Baski na tym forum juz chyba wszystko było napisane. A tutaj pomocna stronka kolegi.
http://www.baskavoda.pl/
Ania&Krzych
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ania&Krzych » 21.04.2006 11:44

Przeglądałam uważnie forum, ale nie znalazłam odp. na to gdzie są najlepsze kwatery tz. np. podanie ulicy itd, nie znalazłam też opisu miejsc które nei są opisane w przewodnikach itd, a które warto zobaczyć, opisu gdzie najlepiej w tej meijscowości np. kupić od gospodarzy dobre winko itd. Byłam już na tej stronie ale tam są ogólniki, choć jest bardzo fajna. :D
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 21.04.2006 12:07

Przeglądałam uważnie forum, ale nie znalazłam odp. na to gdzie są najlepsze kwatery tz. np. podanie ulicy itd,

To nie jest miejsce na reklamę , podaj adres kontaktowy to moż ktoś Ci podeśle namiary na dobre kwatery. Też byłem w Baska Voda, lecz mieszkałem przy drodze wjazdowej do tej miejscowości więc za bardzo tej kwatery nie polecam.
gdzie najlepiej w tej meijscowości np. kupić od gospodarzy dobre winko itd.

Nie każdy się tym afiszuje, że sprzedaje wino. Spotkałem się z sytuacją, że sprzedawano tylko " dla swoich" . Osobiście nie radzę kupować na placu, straganie bo często bywało słabsze niż u gospodarza. Smak tez był inny.

Pozdrawiam
Ania&Krzych
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ania&Krzych » 21.04.2006 12:13

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl jakby ktoś miał jakieś kwaterki. Głównie chodzi mi o podanei gdzie najlepiej szukać jak znajdziemy sie w Baśka Voda , od jakich ulic zacząć.
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 21.04.2006 13:23

wiesz z tym wybraniem miejsca to roznie bywa;)))
my pojechalismy z nastawieniem na baska voda i brela ale gdy sie tam znalezlismy.....stwierdzilam ze jeszcze to nie to..ale kawalek dalej bylo Tucepi i tam juz zostalismy:]
wiec nie nastawiaj sie do konca na miasteczko bo mzoe ci sie zupelnie inne spodobac;)))
http://www.wakacje.ao.pl/
paolo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) paolo » 21.04.2006 21:35

Prawie na każdym domu jest tabliczka z napisem APARTMAN lub SOBE i to na każdej ulicy, do wyboru do koloru. Jeżeli chodzi o winko można kupić lane z beczki, albo prosto od gospodarza, albo na targu ,albo wieczorem na promenadzie, no i w sklepie oczywiście. A co do Baski to jest piękna, można się zakochać. Myślę że jak będziecie wiedzieć za dużo szczegółów na temat danej miejscowości to sam pobyt może już nie być taki ciekawy.
Pozdrawiam.

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone