Znajomy wystawia w ostatniej chwili, jeśli ktoś jeszcze nie ma rezerwacji może warto zerknąć ?
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
arti.sa napisał(a):Ja jestem chętny.
Kawałek od plaży bo to ulica Preradovica.
Jest to po drugiej stronie ul. Naputica a to chyba tez ruchliwa ulica w miasteczku. Jest na przeciwko portu.
W którą stronę są fajniejsze plaże? Patrząc na adriatyk po lewej czy po prawej?
Jest to osoba pewna która pośredniczy?
Będę wdzięczny za podpowiedź.
arti.sa napisał(a):Kawałek od plaży bo to ulica Preradovica.
arti.sa napisał(a):W którą stronę są fajniejsze plaże? Patrząc na adriatyk po lewej czy po prawej?
pasażer napisał(a): Spokojniejsza od tłocznego miasta Makarska przez które biegnie dodatkowo główna magistrala - Jadranka.
Pozdrav
pasażer napisał(a):arti.sa napisał(a):W którą stronę są fajniejsze plaże? Patrząc na adriatyk po lewej czy po prawej?
Ciężko wyczuć . . . tam gdzie fajniejsze laski? . . . Po prawej może więcej osób (hotele) ale plaża ciągnie się aż do Breli, więc miejsce na ręcznik się zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link. Zresztą sami ocenicie.
consett0805 napisał(a):Liczę na to ze jadąc w ślepo na koniec czerwca znajdę coś tańszego
arti.sa napisał(a):Kawałek od plaży bo to ulica Preradovica.
Jest to po drugiej stronie ul. Naputica a to chyba tez ruchliwa ulica w miasteczku. Jest na przeciwko portu.
W którą stronę są fajniejsze plaże? Patrząc na adriatyk po lewej czy po prawej?
Plumek napisał(a):... Ulica przy skrzyżowaniu, gdzie w jedną łączą się 2 ulice wiodoce od wjazdów do miasta z magistrali i potem do centrum. Jeżdżą nią autobusy, ciężąrówki z zaopatrzeniem, samochody, skutery, motocykle...
Plumek napisał(a):Mam nadzieję, ze admin wyraził zgodę na reklamę?
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje