AndrzejPK napisał(a):wstępnie zarezerwowałem 2 apartamenty - hmm zobaczymy, jesli mówisz, że człek godny zaufania to pewnie będzie OK. Jutro mam omówić szczegóły.
Kolego ze stolycy, sprzedający apartament są spod Grodziska Mazowieckiego
pasażer napisał(a):Plumek napisał(a):... Ulica przy skrzyżowaniu, gdzie w jedną łączą się 2 ulice wiodoce od wjazdów do miasta z magistrali i potem do centrum. Jeżdżą nią autobusy, ciężąrówki z zaopatrzeniem, samochody, skutery, motocykle...
A co ma jeździć? Wozy drabiniaste? Plumek lubi wyolbrzymiać.
Cały dzień i tak się spędza na plaży czy na zwiedzaniu. Ważne by tylko w nocy autochtony pod oknem na skuterach nie pajacowali . . . byli gospodarze, których "nie widać" i normalni sąsiedzi. BV to nie wioska z trzema domami i każdy wie jak taki kurort wygląda i czego może się spodziewać, szczególnie w sezonie.
Plumek napisał(a): Ale piszę wg swojej opinii, ja, na co dzień mieszkajac w mieście, nie chcę odpoczywać w mieście lecz szukam spokojnych miejsc, bez samochodów.
pasażer napisał(a):Notabene by się przydał na forum dział > kupię sprzedam zamienię - w którym by można było sprzedać np płetwy, maskę czy kamień z Medjugorie . . .
Plumek napisał(a): Blisko masz plac z warzywami, owocami i ribarnicę. Ale obawiam sie, że ruch w tym miejscu będzie spory. No i głośno przez to będzie...
Bahama napisał(a):Pasażer dobrze prawi
pasażer napisał(a):Na forum jest też kilka tematów w stylu - coś nam wypadło i odstąpimy kwaterę.
Bahama napisał(a):Nie mam z tytułu kwatery ĆORIĆ w Baśka Voda żadnych korzyści materialnych i niematerialnych
MorskiPas napisał(a):... praktyka zawsze była taka, że na jednokrotne ogłoszenie zgody się nie odmawiało.
pasażer napisał(a):MorskiPas napisał(a):... praktyka zawsze była taka, że na jednokrotne ogłoszenie zgody się nie odmawiało.
Jak rządziłeś to sam zakładałeś koleje tematy z reklamami!
Zwróciłem uwagę, że człowiek o nicku Pyciak założył 6 (próbował więcej - sam przyznał) tematów to dołożyłeś kolejny, a teraz się wymądrzasz czy pamięć szwankuje? Wycinasz z tekstu to co Ci pasuje, a resztę udajesz, że nie widzisz. Tylko nie zadawaj pytania, że czegoś nie rozumiesz bo nikt Ci nie odpowie. klik
Zaczepki szukasz? Oczywiście pytanie retoryczne.
arti.sa napisał(a):Inni podają bezpośrednio linki do stron i wiem, że to pośrednicy, żony lub mężowie właścicieli... toto nie reklama?
Piotrek_B napisał(a):Jest to dokładnie taka sama sytuacja jakby ktoś chciał reklamować swoje usługi na Twoim samochodzie i bez pytania Ciebie o zgodę poobklejał Ci samochód swoimi banerami reklamowymi - pasowało by Ci to ?
arti.sa napisał(a): W końcu wiemy kto tu rządzi i czyja to własność. Wiemy też, że ktoś moderuje to forum - czasami i dyscyplina potrzebna.
pasażer napisał(a):arti.sa napisał(a): W końcu wiemy kto tu rządzi i czyja to własność. Wiemy też, że ktoś moderuje to forum - czasami i dyscyplina potrzebna.
Wiesz kto jest właścicielem? Admin "tylko administruje częścią portalu w czynie społecznym". Z tym "czasami" to się z Tobą zgodzę, choć trafniej powiedzieć > według swojego widzimisię > "jednemu alleluja drugiemu ch..."
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje