Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Baška Voda-Krk-Rabac relacja z wakacji

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 23.08.2006 15:13

Piotrus a czego oczekiwałeś?
Widzę że dla kilku naprawdę zainteresowanych osób (nie wspomnę ile razy post był odsłaniany) nie warto ci opisać dalej relacji.
Ja przestaję sledzic ten wątek-są wiele bardziej ciekawsze relacje, których właściciele opisują odcinki a reszta forumowiczów śledzi akcję z zapartym tchem.
Nie obraź sie ale nie bedę dłużej czekać.
pozdrawiam
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 23.08.2006 22:11

Proszę mi tylko na Piotrusia nie krzyczeć. !! :lol: Przecież napisał, że były to jego pierwsze wakacje w CRO. Po powrocie, pełen wrażeń napisał, obiecał cdn. Teraz ochłonął z wrażeń i doszedł do wniosku, że to nic takiego. Standard, norma. ...... a szkoda, ładnie opisywał, zdjęcia też ładne. Może wróci.
piotrus
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrus » 01.09.2006 23:37

Rzeczywiście woka ma rację....
Przyjechałem do domu pełen wrażeń i chciałem się nimi z Wami podzielić. Został mi jeden dzień urlopu i napisałem te kilkanasćie linijek. A potem wchłonał mnie bezlitostny wir pracy, obowiązków służbowych i domowych. Ale do relacji wrócę, może już jutro (jutro sobota). Dziękuę wszystkim za miłe słowa i za zaglądanie do mojej relacji, mimo iż niewiele się tu działo.
Pozdrawiam.
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 27.11.2006 13:09

A tu już poniedziałek ;) a relacji ni ma :(
aga i jacek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aga i jacek » 27.11.2006 13:28

eeeeee no właśnie ja tu się zaczytałąm i nagle koniec!!!!!! tak się nie robi
piotrus
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrus » 27.11.2006 17:16

Może kiedyś jeszcze wrócę do relacji. Pewnie wtedy kiedy bedę na L4 albo będe szykował się do nastepnej podróży do Chorwacji. Teraz niestety - praca, praca i jeszcze raz praca. :twisted:
piotrus
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrus » 05.07.2007 15:27

Bardzo chciałem w tym roku pojechać do Chorwacji, ale żona zadecydowała inaczej - Kreta. Szkoda, ale wakacje 2008 nie dam się przekonać, musi być "po mojemu" - Chorwacja!. Pozdrawiam wszystkich cro maniaków.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 06.07.2007 07:48

Też w tym roku Grecja, ale kontynentalna, a na następny rok żona zaplanowała Bałyk
(brr.brr, fuj,fuj)
Do Bałtyku nie dam się przekonać, tylko kierunek południe na wakacje :lol:
:papa:
Poprzednia strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Baška Voda-Krk-Rabac relacja z wakacji - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies