adamr20 napisał(a):Dziękuje wam za odpowiedzi We wtorek 18 czerwca już startuje do Baski pierwszy raz i w ciemno
mam takie pytanko jeszcze jeśli zajadę na miejsce, to gdzie w Baśce można bez problemu auto zostawić i wybrać się na poszukiwanie kwater?? Rozchodzi mi się żeby nie wlepił mi ktoś zaraz mandatu za niezapłacenie parkingu itp Albo jeszcze o taki parking w Breli bo może i tam zawitam w poszukiwaniu noclegów.
adamr20 napisał(a): gdzie w Baśce można bez problemu auto zostawić i wybrać się na poszukiwanie kwater?? Rozchodzi mi się żeby nie wlepił mi ktoś zaraz mandatu za niezapłacenie parkingu
adamr20 napisał(a):A głośno jest przy tej głównej ulicy co idzie przez Baske ? Rozchodzi mi sie o to czy auta bardzo chałasuja i w apartamentach głośno jest czy nie ma tam aż takiego ruchu ?
adamr20 napisał(a):Witam jestem juz od 1,5 tyg. w Basce . I jutro nadszedl czas powrotu . Jeszcze Jeziora Plitwickie po drodze i na PL. Mam takie pytanie gdze tu zatankowac paliwo przed wyazdem do Pl sorki za pisownie ale pisze z tel.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne