napisał(a) markus 74 » 16.07.2014 13:52
Ja niestety wróciłem wczoraj tj 16 lipca z Baśka Voda ,szkoda że to już ,byłem 12 dni i tak:
1. 100 EUR = 720 do 750 kun ( nie wymieniać pochopnie bo dwa kroki dalej może być lepszy przelicznik , ale najlepiej wymieniać w banku , najlepszy kurs ).
2. APARTAMENT polecam NINA ul. PODSPILINE 23 u Pani MARIOLINA TOMAŚ , 200 M do plaży , widok na morze,właściciele superrrrr , apartament czyściutki ,nowiutki itp. Cena : ja miałem ten LUX 80 EUR (2+2) obok chyba też 70-80 eur a niżej to chyba nawet po 65.
3. RAKIJA I LIKIERY kupować u starszego pana przy ulicy ,który przyjeżdża 10 km. wytwarza trunki wraz z żoną i są super , można kupować na 100% sprawdzałem śliwowicę ( przywiozłem kilka) rakiję i wiśniówkę - PRAWDZIWY WYRÓB ! Cena 25 kun 250 ml. NIE KUPOWAĆ PRZY PLAŻY W BUTELKACH Z MUSZELKAMI ITP - ŁADNIE WYGLĄDA ,A DO PICIA BEE! Starszy,siwy Pan siedzi zawsze przy ulicy idąc w stronę Breli po prawej stronie w zaciemnionym miejscu przy lampce , najlepiej schodzi mu śliwowica , wiśniówka i oczywiście można spróbować , przed nim też stoi handlarz ,ale nie polecam .